DuList IN

I Igre uz ListenApp!

I Igre uz ListenApp!

Novosti vezane za događanja na Dubrovačkim ljetnim igrama odnedavno je moguće pratiti i putem ListenApp mobilne aplikacije koja donosi kratke i sažete vijesti sumirane u jednominutno audio-vizualno iskustvo,

a koje se mogu pratiti u bilo koje vrijeme, ne samo u zadanim medijskim terminima.

Mobilnu aplikaciju ListenApp, koju su razvili dvojica Dubrovčana Marjan Žitnik i Lukša Jakobušić, moguće je preuzeti besplatno na svim platformama (iOs-Apple, Android, Windows i Blackberry) što je čini dostupnom na gotovo svim mobilnim i "tablet" uređajima. Aplikacija omogućuje informiranje u vrlo kratkom vremenu, a donosi najbitnija dnevna događanja u Hrvatskoj i u svijetu, glasovno i tekstualno u skraćenoj formi. U vrijeme zasićenja velikim brojem informacija i nedostatkom vremena za praćenje istih, ListenApp omogućuje brzo i efikasno informiranje donoseći najbolji i najpopularniji sadržaj diljem interneta, a pored internacionalnih te nacionalnih, ListenApp će sredinom kolovoza početi i s emitiranjem lokalnih vijesti.

Ova suradnja pokazatelj je da Dubrovačke ljetne igre nastavljaju s ostvarivanjem novih ideja, uvođenjem inovacija i otvaranjem prema publici digitalnog doba,  no ovo je ujedno tek početak suradnje Igara s mladim dubrovačkim inovatorima iz ListenApp-a.
 

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist