Aktualno

‘I DO’ Dubrovnik dobio novi salon vjenčanica!

'I DO' Dubrovnik dobio novi salon vjenčanica!

Dubrovnik od nedavno u svojoj ponudi ima novi salon vjenčanica “I do”.

To će sasvim sigurno obradovati mnoge  mladenke, pogotovo jer se u njemu nude najnovije kolekcije vjenčanica iz Milana, a cijene će biti iznimno pristupačne.

Danas je naime održano svečano otvaranje salona vjenčanica ‘I do’ koji se nalazi na adresi Andrije Hebranga 41 (ex China shop / Adax).

Okupljeni su uz predivne vjenčanice, uživali u slanim zalogajima i koktelima, a to je bila prava prilika da popričamo s vlasnicom Ditom Lipanović o ideji da otvori upravo salon vjenčanica.

Kako nam je rekla ideja joj se rodila još prije četiri godine, no nije je realizirala zbog trudnoće i odgoja djeteta. No, sada je očito pravo vrijeme za to.

 

– Kada sam se ja udavala, ponuda je bila katastrofalna, što me je zapravo čudilo jer je Dubrovnik atraktivna lokacija za vjenčanja. Željela sam da to bude pravi salon, kao u američkim filmovima, sa velikim ogledalima i da se mlada osjeća jednostavno predivno – naglasila je,

Dodala je kako je vjenčanice, inače najnoviju kolekciju iz Milana čekala tri mjeseca.

 

Veličina salona je ni više ni manje nego 100 kvadrata, a uz najmodernije vjenčanice, mladenke u njemu mogu kupiti i cipele.

 

Cijene će, kaže vlasnica biti pristupačne, za svačiji džep.

 

Pročitajte još

[FOTO] DIVNA MLADOST Župljani i Konavljani primili sakrament potvrde

Dulist

Počinje isplata dječjeg doplatka za ožujak

Dulist

OD PONOĆI Počinje izborna šutnja!

Dulist