Natrag
22.2.2019 22:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Hvala Vam!”

12.8.2012 @ 20:26 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Čestitke zlatnim vaterpolistima, ali i ostalim osvajačima olimpijskih medalja stižu sa svih strana.

Tako je čestitke svim hrvatskim sportašima koji su dobitnici medalja na Olimpijskim igrama održanima u Londonu uputio župan Nikola Dobroslavić.

Posebne čestitke župan je uputio sugrađanima iz Dubrovačko-neretvanske županije – članovima zlatne vaterpolske i brončane rukometne reprezentacije.
Zlatnim vaterpolistima čestitao je i gradonačelnik Andro Vlahušić.

– Hrvatski vaterpolisti čine nas ponosnim svakim novim naslovom. Veselili smo se vašim svjetskim i europskim zlatima, a sada ste upisali svoja imena u svjetsku sportsku povijest, postavši olimpijski pobjednici. Ostvarili ste svoje snove i ispunili nadanja stotina tisuća Vaših navijača, a Dubrovnik, prijestolnicu vaterpola, očarali svojim impresivnim uspjehom.

Tijekom svih svojih nastupa zračili ste snagom, umijećem, čvrstinom i sigurnošću na način na koji to rade samo najveći. Hvala vam na svim radosnim emocijama kojima ste nas pritom ispunjavali i u ime Grada Dubrovnika i svoje osobno čestitam vam na povijesnom uspjehu – čestitao je Vlahušić.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana