Aktualno

HVALA SVIMA! Mali borac Ante Jović u Poliklinici Glavić u Zagrebu

HVALA SVIMA! Mali borac Ante Jović u Poliklinici Glavić u Zagrebu

Naš mali borac Ante Jović je trenutno u Zagrebu, na pregledima, konzultacijama, tretmanima… Ante je trenutno u Poliklinici Glavić, a njegovi prijatelji redovito obavještavaju članove Facebook grupe ‘Ante Jović <3’ o njegovom napredovanju.

Pročitajte što su zapisali:

Od 26.11. Ante sa roditeljima boravi u Zagrebu na dodatnim pregledima, kontrolama i konzultacijama. Konzultacije su obavljene u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama na Goljaku, Klinici za dječje bolesti “Klaićeva” i na KBC “Rebro”.

Kao dodatni tretman, Ante je svaki dan obavljao vježbe privatno na ustanovi “Kretanje”, obrtu za ostale djelatnosti zdravstvene zaštite i njegu tijela.

Za vrijeme boravka Poliklinika Glavić je dječaku omogućila potpune tretmane kod njih u Zagrebu, po programu koji se redovno odvija na Poliklinici Glavić u Dubrovniku.

Obitelj se zahvaljuje dr. Jošku Glaviću što je i ovaj put omogućio kontinuitet odvijanja programa, za vrijeme njihovog boravka u Zagrebu. Zahvaljuje se od srca svim djelatnicima Poliklinike, a posebno voditeljici Ivani Popović.

Na slikama pogledajte kako je to izgledalo na Poliklinici Glavić u Zagrebu.

Obitelj se ponovno želi zahvaliti svim dobrim ljudima na raznim oblicima pomoći i podrške, koji kontinuirano traju.

Ante Jović <3

Pročitajte još

Bačić o izbornom danu: Nepotrebno, iracionalno, izgubit ćemo 300 milijuna eura

Dulist

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist