Aktualno

HVALA SVIMA! Mali borac Ante Jović u Poliklinici Glavić u Zagrebu

Naš mali borac Ante Jović je trenutno u Zagrebu, na pregledima, konzultacijama, tretmanima… Ante je trenutno u Poliklinici Glavić, a njegovi prijatelji redovito obavještavaju članove Facebook grupe ‘Ante Jović <3’ o njegovom napredovanju.

Pročitajte što su zapisali:

Od 26.11. Ante sa roditeljima boravi u Zagrebu na dodatnim pregledima, kontrolama i konzultacijama. Konzultacije su obavljene u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama na Goljaku, Klinici za dječje bolesti “Klaićeva” i na KBC “Rebro”.

Kao dodatni tretman, Ante je svaki dan obavljao vježbe privatno na ustanovi “Kretanje”, obrtu za ostale djelatnosti zdravstvene zaštite i njegu tijela.

Za vrijeme boravka Poliklinika Glavić je dječaku omogućila potpune tretmane kod njih u Zagrebu, po programu koji se redovno odvija na Poliklinici Glavić u Dubrovniku.

Obitelj se zahvaljuje dr. Jošku Glaviću što je i ovaj put omogućio kontinuitet odvijanja programa, za vrijeme njihovog boravka u Zagrebu. Zahvaljuje se od srca svim djelatnicima Poliklinike, a posebno voditeljici Ivani Popović.

Na slikama pogledajte kako je to izgledalo na Poliklinici Glavić u Zagrebu.

Obitelj se ponovno želi zahvaliti svim dobrim ljudima na raznim oblicima pomoći i podrške, koji kontinuirano traju.

Ante Jović <3

Pročitajte još

Opća bolnica Dubrovnik stručnjacima poklonila edukaciju iz likovne terapije

Dulist

IVAN ĐIKIĆ Ne smije se toliko paničariti, koronavirus sličan je virusu gripe

Dulist

Devet novih sumnji na koronavirus, Hrvatska je spremna i na zatvaranje granice

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija