Natrag
20.2.2019 14:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Hvala što podnosite teret krize”

23.12.2012 @ 15:58 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Božićnu i novogodišnju čestitku uputio je danas građanima predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović.

Čestitku prenosimo cijelosti.

 
– Poštovane građanke i građani,
Iza nas je teška i zahtjevna godina, s mnogo očekivanih zapreka, ali i nepredvidivih otpora. Zahvalni smo vam što strpljivo podnosite teret krize i što niste izgubili vjeru u bolje sutra.
Ni godina koja je pred nama neće biti lagana, ali nas vodi vizija i uvjerenje da radimo dobro za budućnost zemlje. Ma koliko da je danas teško, Hrvatska ima perspektivu, dobra i resurse koje možemo i hoćemo iskoristiti. Ima poštenu vlast koja ne radi za sebe, ne kupuje birače, koja shvaća ozbiljnost svoje zadaće i koja neće iznevjeriti vaše povjerenje.

Da bismo postigli uspjeh i osigurali bolju budućnost, za nas i za našu djecu, započeli smo ozbiljne reforme sustava kako bi postao razvidnijim i pravednijim. Gradimo  tolerantno društvo sretnih i slobodnih ljudi koji će svoje životne odabire temeljiti na znanju i informiranosti. I dalje nam je u tome potrebna vaša pomoć i potpora – u stvaranju moderne, istinski demokratske i prosperitetne države kojom ćemo se ponositi i u kojoj ćemo svi živjeti bolje nego danas. 

U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, želim vam da u obitelji, u krugu svojih bližnjih, u ljubavi, miru i zajedništvu proslavite radostan Božić i sretnu Novu godinu – zaključio je u čestitiku premijer Milanović. 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana