Sport

HUMANITARNI SPEKTAKL Rukometaši protiv lidera za Karlu Sentić!

HUMANITARNI SPEKTAKL Rukometaši protiv lidera za Karlu Sentić!

U nedjelju 24. travnja u 20 sati u sportskoj dvorani Gospino polje igra se susret južne skupine 2. HRL između RKHM Dubrovnika i RK Solina, koji ipak neće biti ‘tek’ derbi utakmica prvog i drugog sastava lige.

Naime, kako je najavljeno na jutrošnjoj konferenciji za medije, bit će to pravi sportsko-humanitarni spektakl, jer najavljena je odlična utakmica i nastup Plesnog studija Lazareti, a sav prihod ići će za pomoć u liječenju naše mlade sugrađanke Karle Sentić.

-Stiže nam Solin, što nam je jako bitna utakmica, jer bismo pobjedom osigurali plasman u viši rang natjecanja i time ispunili cilj zacrtan na početku sezone. Bit će to pravi derbi, a utakmicu posvećujemo našem preminulom tajniku Ivu Sopranu – kazao je tom prilikom Ivo Dragić.

-Kad sam stigao zatekao sam amatersku momčad koja nije prihvaćala neke profesionalne obveze, ali u posljednjih mjesec dana to se promijenilo. Momci su pokazali htijenje, želju i volju. U nedjelju protiv Solina očekujem dobru utakmicu – rekao je trener Zlatko Saračević, koji će uz Vidu Vlahića i ove nedjelje sjedati na klupi dubrovačkog kluba.

-Ova utakmica igračima puno znači. Bit će nam to potvrda jesmo li ili nismo dovoljno dobri za sam vrh. Da bismo to postigli treba nam podrška publike. Solin je naš stari poznanik od kojeg smo izgubili u prvom dijelu sezone, tako da im u nedjelju želimo uzvratiti za taj poraz – istaknuo je kapetan momčadi Maro Dabelić.

Pročitajte još

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist