Županija

HUMANITARNI KARAKTER Predstava ‘Večera za jednog’ stiže u Župu!

HUMANITARNI KARAKTER Predstava 'Večera za jednog' stiže u Župu!

U Velikoj dvorani Općine Župa dubrovačka u Srebrenom u petak 23. studenoga s početkom u 19 sati Dramska grupa Kluba +65 koji djeluje pri dubrovačkom Crvenom križu prikazat će predstavu ‘Večera za jednoga’.

Predstava ‘Večera za jednoga’ autor Freddieja Frintona temelji se na tekstu napisanom 1920. godine, a više puta ekranizirana je i prikazivana u kazalištima diljem svijeta ponajviše u skandinavskim zemljama i to obično na Novu Godinu.

Tekst se temelji na priči u kojoj gospođa Klare slavi rođendan pozivajući na svoju zabavu četiri zamišljena prijatelja. Tu je i batler koji ima zadatak da ih sve posluži, sve piće popije, nazdravi s njima dok se na kraju ne napije i njihova priča završi sretno kao i svake godine u krevetu.

Redateljica ove predstave je Glumica u Kazalištu Marina Držića Izmira Mima Brautović koja je s velikim žarom pripremala ovu predstavu s četvoro članova Kluba i zajedno s njima doživjela veliki uspjeh u komadu u kojem su igrali. U ulozi Klare u Župi će nastupati Leandra Gluhan, a u ulozi kamerijera Nika Josip Pepo Kerschbaum.

Ulaz je besplatan sa humanitarnim karakterom. Dobrovoljni prilozi prikupljat će se za teško oboljelu djevojčicu iz Župe dubrovačke.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist