DuList IN

HUMANITARNA VEČERA Sedam kuhara za Antu Jovića i Gabrielu Šetka

HUMANITARNA VEČERA Sedam kuhara za Antu Jovića i Gabrielu Šetka

Humanitarna večera za liječenje naših malih sugrađana, Antu Jovića i Gabrielu Šetka održat će se u petak, 19. listopada, a na njoj će se predstaviti sedam šefova od Dubrovnika do Zagreba koji su za ovu priliku nesebično odvojili svoje vrijeme i trud te hrvatski sommelier Siniša Lasan.

Večeru organizira The Pucić Palace u suradnji sa svojim dugogodišnjim partnerima, a na njoj će biti predstavljen degustacijski menu od sedam sljedova sa sljubljivanjem hrane i vina u prezentaciji Siniše Lasana. Sedam kuhara predstavit će se jednim jelom u degustacijskom menu-u.

Večeru će s glazbenim repertoarom upotpuniti duo Dario Čagalj i Miho Klaić, a cijena, koja uključuje čašu vina uz svaki slijed, iznosi 350 kuna po osobi. Tu je i lutrija koja će se prodavati po cijeni od 15 kuna te će prilog također ići u humanitarne svrhe. Sav novac prikupljen na večeri podijelit će se obiteljima Jović i Šetka.

Na ovoj ćete večeri s humanitarnim predznakom tako moću uživati u sljedećim jelima: BRANCIN BY IVO KRIŽ (Brancin odležan u soli s ukiseljenim povrćem i začinima), CEVICHE BY MARIO MIHELJ (Rep od kozica s nektarinom, korijanderom i chillijem), RISOTTO BY DINO JOVANOSKI (Klasični risotto od parmezana sa sirovim škampima i bisque od škampa), GLJIVE BY LUKA DŽAMARIJA (Portobello gljiva s pjenicom od šampinjona, mlincima i vrganjima), TUNA BY IVAN MILIČEVIĆ (Tuna u pepelu od začinskog bilja s batatom i bosiljkom), PATKA BY BOGOMIL KRIŽ (Pačja prsa sa confitom od batka i zabatka, BBQ mrkvom, aus jus i lišćem) i DESERT BY MARIN MEDAK (Slatko iznenađenje).

Rezervacije stola moguće su na 091 332 4106 ili putem maila reservations@thepucicpalace.com. Broj mjesta je ograničen zbog kapaciteta restorana.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist