Aktualno

HUMANITARNA GESTA Policija donirala novac udrugama ‘Dva skalina’ i ‘Leptirići’

HUMANITARNA GESTA Policija donirala novac udrugama 'Dva skalina' i 'Leptirići'

U povodu ovogodišnjeg obilježavanja Dana policije policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske odlučili su humanitarnom gestom pomoći potrebitima.

Humanitarnoj akciji su se priključili svi policijski službenici i djelatnici ove Policijske uprave, a prikupljeni novac je doniran Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju ‘Dva skalina’ i Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve ‘Leptirići’. U ime svih djelatnika donacije su predali načelnik Ivan Pavličević i njegov zamjenik Miro Bajo.

Iako se radi o donacijama čija financijska vrijednost nije velika, na ovaj smo način željeli pokazati da se i skromnim donacijama možemo ujediniti i od srca pomoći onima koji trebaju našu pomoć i to ne samo financijsku već i onu ljudsku kroz podizanje svijesti o djeci s posebnim potrebama.

Također, jučer, u jutarnjim satima, za štićenika Centra za rehabilitaciju Josipovac, po njihovoj želji, organiziran je posjet Postaji pomorske policije Dubrovnik.

Kroz ugodno druženje, imali su priliku vidjeti službenu opremu i prostorije policije te se upoznati sa djelokrugom rada pomorske policije, a posebno ih je razveselila vožnja službenim policijskim vozilom, službeno policijsko plovilo, motocikl i službeni pas za detekciju eksploziva

Na samom kraju druženja štićenicima su uručeni prigodni pokloni i zajednička fotografija kao znak sjećanja, a policija je od štićenika dobila sliku posebno izrađenu za ovu priliku.

Pročitajte još

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist