AktualnoUrednički izbor

HUMANITARNA AKCIJA Goge i njena mama Magda trebaju našu pomoć

HUMANITARNA AKCIJA Goge i njena mama Magda trebaju našu pomoć

Goge i njena mama Magda Knego trebaju našu pomoć. Goge je dijete s posebnim potrebama, a koje napokon ima posebnu terapiju kakvu treba i zaslužuje za napredak.

-Magda je mama lavica koja je nedavno, uz sve ostale životne nesreće koje je uporno prate, naglo ostala bez muža, tako da ona i Goge žive od osobne invalidnine, uvećanog dječjeg doplatka i naknade za njegu djeteta s poteškoćama u razvoju. Nekih oko 4500 kuna. A najosnovniji životni troškovi su daleko više od toga.
Goge je trenutno na neurorehabilitaciji u Poliklinici Glavić. Dr. Joško Glavić je financirao sve do sada, međutim, previše je djece i više ne može. Svakako je napravio i više nego je mogao – napisale su Du mame.

Goge je naručena 4. svibnja. na sljedeći tretman, koji košta 60 tisuća kuna, a iza toga u rujnu ide na tretman koji košta 120 tisuća kuna. ‘To su novci koje Magda nema, to su novci koji znače Gogine prve korake. Zasad je jedino neurorehabilitacija kod dr. Glavića dala vidljive i opipljive rezultate. Tko god može, nek pomogne koliko može. Za Gogin korak’, ističu.

Magda Knego
HR5324070003262082133
Otp banka

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist