Sport

‘Hulk’ i ove sezone u dresu Squarea!

MNK Square

Iz Uprave MNK Square uoči početka 1. Hrvatske malonogometne lige koja počinje 26./27. rujna, stižu posljednje vijesti što se tiče igračkog kadra za novu sezonu.

Nakon dolaska trenera Marinka Mavrovića na klupu Squarea, te novih igrača Josipa Jurića i Tomislava Bevande, danas je stigla potvrda za još jedno novo/staro ime u momčadi.

Naime, kao i protekle sezone ‘crveno-plavi’ dres jedinog dubrovačkog prvoligaša nosit će reprezentativac Makedonije, 29 – godišnji Darko Rangotov! Epilog je to odlične suradnje Squarea i makedonskog predstavnika u UEFA Futsal kupu KMF Zelezarec Skopje s kojim je dogovorena suradnja oko ponovnog dolaska Darka Rangotova u Dubrovnik.

Darko je prošle sezone nastupao u dresu Squarea u 18 utakmica, a kraj sezone zaključio je na drugom mjestu najboljih strijelaca Kluba sa 11 postignutih pogodaka!

Inače, Rangotov je od početka miljenik mnogobrojnih navijača koji su mu dodijelili simpatični nadimak ‘dubrovački Hulk’. Nema sumnje da će Darko i ove godine biti ‘udarna igla’ MNK Square, te da će skupa sa cijelom momčadi donijeti našem Klubu i navijačima puno radosti i kvalitetnog futsala.

Izvor: MNK Square

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist