Natrag
17.2.2019 02:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

HTZ raspisala natječaj za Bulićevo mjesto

4.9.2012 @ 15:52 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Hrvatska turistička zajednica objavila je danas natječaj za izbor direktora Glavnog ureda HTZ-a na mandat od četiri godine, a zainteresirani prijave mogu predati u idućih 15 dana. Natječaj je objavljenom u dnevnom tisku i na webu HTZ-a i to temeljem odluke Turističkog vijeća HTZ-a.

Trenutno je v.d. direktora Glavnog ureda HTZ-a Niko Bulić, koji je na toj poziciji zadnjih nešto više od deset godina, a koji se, kako je nedavno sam najavio, također planira javiti na natječaj, donosi t-portal.

Među uvjetima koje moraju zadovoljiti kandidati su i diploma društvenog ili humanističkog smjera ili geografije, najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu, te aktivno znanje jednog svjetskog jezika. Kandidati moraju imati i položen stručni ispit za rad u turističkom uredu ili ga položiti u prvoj godini, te da mu nije pravomoćnom sudskom presudom ili rješenjem o prekršaju izrečena mjera sigurnosti ili zaštitna mjera zabrane obavljanja poslova iz područja turizma.

 
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana