Politika

HSP AS podržao Andrića za gradonačelnika

Članovi Hrvatske stranke prava dr Ante Starčević na konferenciji za novinare istaknuli su kako su zadovoljni ostvarenim rezultatima na izborima, i u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i na području Hrvatske.

 
– Što se tiče drugog kruga izbora u Dubrovniku apsolutnu podršku dajemo gospodinu Teu Andriću i pozivamo sve članove, simpatizere i prijatelje da glasaju za Tea Andrića. Dosadašnjeg gradonačelnika ne možemo podržavati jer tri godine nije radio ništa, pa se malo prije izbora aktivirao. Tada se počelo trošiti, u radove koji se izvode bez javnih natječaja i analiza, i to se zaposli tvrtka gradonačelnikovog brata koja je dužna Poreznoj upravi – istaknuo je Ivan Šimunović. Naglasio je, vezano za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika kako obavljaju razgovore oko formiranja većine sa dvije osobe sa liste HSS-a i HNS-a i jednim članom SDP-a, ine želeći govoriti o imenima.

Dodao je kako je „tužno da se na izborima mogu kandidirati osuđene osobe“ jer na taj način ispada da je dozvoljeno sve osim poštenog rada.  
 

Pročitajte još

NATAŠA GABRIČEVIĆ Građani su siti ideoloških sukoba i populističkih obećanja. Treba počne raditi!

Dulist

NOSITELJ LISTE HNS-A ZA EUROPSKI PARLAMENT Vizija politike i Europske unije by Matija Posavec

Dulist

MATIJA POSAVEC: Vrijeme je za nove političare koji daju rezultate

Dulist