Natrag
20.2.2019 04:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

HSP AS podržao Andrića za gradonačelnika

30.5.2013 @ 9:31 Ana Prohaska Politika

Podijelite:

Članovi Hrvatske stranke prava dr Ante Starčević na konferenciji za novinare istaknuli su kako su zadovoljni ostvarenim rezultatima na izborima, i u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i na području Hrvatske.

 
– Što se tiče drugog kruga izbora u Dubrovniku apsolutnu podršku dajemo gospodinu Teu Andriću i pozivamo sve članove, simpatizere i prijatelje da glasaju za Tea Andrića. Dosadašnjeg gradonačelnika ne možemo podržavati jer tri godine nije radio ništa, pa se malo prije izbora aktivirao. Tada se počelo trošiti, u radove koji se izvode bez javnih natječaja i analiza, i to se zaposli tvrtka gradonačelnikovog brata koja je dužna Poreznoj upravi – istaknuo je Ivan Šimunović. Naglasio je, vezano za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika kako obavljaju razgovore oko formiranja većine sa dvije osobe sa liste HSS-a i HNS-a i jednim članom SDP-a, ine želeći govoriti o imenima.

Dodao je kako je „tužno da se na izborima mogu kandidirati osuđene osobe“ jer na taj način ispada da je dozvoljeno sve osim poštenog rada.  
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana