Politika

Hrvoje Kukuljica predsjednik dubrovačkog ogranka Živog zida

Hrvoje Kukuljica predsjednik dubrovačkog ogranka Živog zida

Hrvoje Kukuljica izabran je za predsjednika dubrovačkog ogranka stranke Živi zid.

Odluka je to izborne skupštine te organizacije, održane u nedjelju popodne u Dubrovniku. Kukuljica je dubrovačkoj javnosti poznat kao kandidat za gradonačelnika i nositelj te prvi na listi Živog zida za Gradsko vijeće na zadnjim lokalnim izborima.

Potpredsjednica je Vesna Ribić (2. s kandidacijske liste), a tajnik Željko Henezi (7. s liste). Izbor čelnih ljudi stranke na dubrovačkom području prirodan je nastavak nakon što je početkom godine osnovan inicijalni odbor.

– Ogranak sad ima oko 200 članova. Okupili smo se prije osam mjeseci s ciljem borbe protiv sustava koji ne valja. Mnogi znaju da sustav nije dobar, ali se to ne usuđuju i reći. Nadam se da ćemo u budućnosti ostvariti bolje rezultate od onih na lokalnim izborima – izjavio je tom prilikom novoizabrani predsjednik Hrvoje Kukuljica.

Prvi čovjek Živog zida Ivan Vilibor Sinčić izjavio je na skupštini kako se u proteklih osam mjeseci ‘dubrovačka ekipa konsolidirala’.

– Sudjelovali smo na lokalnim izborima, nismo uspjeli ući u Gradsko vijeće, ali kad se sve uzme u obzir bio je to jako dobar rezultat. – istaknuo je Sinčić, najavivši izlazak na parlamentarne izbore u svih 12 izbornih jedinica.

Pročitajte još

RAZGOVOR S BRANKOM BAČIĆEM ‘Hrvatsku gradimo srcem i znanjem jer je samo povezana Hrvatska snažna’

Dulist

ZAVRŠNA KONFERENCIJA UOČI IZBORA Pezo: Glas za HDZ je glas za stabilnost i daljnji razvoj Lijepe naše

Dulist

[IZBORNI PODCAST] Mato Franković: Europski tužitelji su izuzeli dokumentaciju! U Zračnoj luci se dogodila eklatantna pljačka! Tko je bio kapo!?

Barbara Đurasović