Kultura

‘HRVATSKI NACIONALNI DAN’ Lena Kramarić izlaže na Malti

'HRVATSKI NACIONALNI DAN' Lena Kramarić izlaže na Malti

Na poziv počasne konzulice Republike Hrvatske na Malti Juliane Scerri Ferrante, Lena Kramarić izlaže svoje radove u sklopu ‘Hrvatskog Nacionalnog dana’ na Malti, koji se slavi 19. lipnja na lokaciji Fortress Builders u Valletti, koja je ove godine Europska prijestolnica kulture.

Riječ je o izložbi umjetničkih radova autorice Lene Kramarić. Izbor od deset slika u kombiniranoj tehnici na platnu, različitih dimenzija, nastalih od 2014te do danas.

-Svečani prijem i ceremonija održava se u 19 sati sa govorom počasne konzulice Republike Hrvatske na Malti Juliane Scerri Ferrante, slijede govori predsjednice Malte, ambasadorice Hrvatske iz Rima te ambasadora Jasena Mesića. Događaju će prisustvovati ambasadori, ministri, članovi parlamenta i drugi uvaženi gosti a pozivnice, njih 150tak, se dijele samo VIP gostima. Projekt je realiziran uz potporu Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Turkish Airlinesa, Restorana Kopun, Dubrovnik i Grada Dubrovnika – istakla je Kramarić.

Pročitajte još

POZNATA HRVATSKA KNJIŽEVNICA U GRADU Književna večer s Julijanom Matanović

Dulist

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist