Natrag
21.3.2019 23:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

HRVATSKI KUP Janičić dva zlata, Čerjan srebro i bronca

16.4.2018 @ 15:26 Dulist Sport
4;4

Podijelite:

Badmintonski klub Aedium uspješno je sa šest natjecatelja pod vodstvom trenera Vlaha Čerjana nastupio na turniru 2. kola Hrvatskog kupa za poletarce i juniore prošle subote u Čakovcu.

Barbara Janičić osvojila je dva zlata, po jedno pojedinačno i mješovitom paru, a Mia Čerjan broncu pojedinačno i srebro u mješovitom paru.

Pojedinačno u konkurenciji 13 igračica Barbara je nakon pobjede u četvrtfinalu, u polufinalu bila bolja od upravo do Mie, ujedno prve nositeljice, da bi u finalu pobijedila i drugu nositeljicu Iru Martinuš iz Zagreba, i tako na kraju osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju. U istoj konkurenciji Mia je osvojila brončanu medalju, u meču za treće mjesto pobijedila Anteu Rendulić iz Zagreba. Još su nastupile Maris Guca koja je bila sedma, Nikolina Kabiček osma i Leona Milković jedanaesta.

Kod juniora u pojedinačnoj konkurenciji 13 igrača Lukša Zlošilo bio je nadomak medalje i zauzeo odlično 4. mjesto. U polufinalu je izgubio od prvog nositelja Luke Grubića iz Čakovca, a u meču za treće mjesto bolji od njega bio drugi nositelj Borna Car iz Zagreba.

U konkurenciji mješovitih parova Barbara je osvojila drugu zlatnu medalju, igrajući sa suigračem Bornom Vadljom iz Čakovca, koji je ujedno bio najbolji u pojedinačnoj konkurenciji kod juniora. U polufinalu su bili bolji od drugih nositelja para A.Car/ I.Martinuš iz Zagreba, a onda u finalu i od prvih nositelja Mie i njenog suigrača Luke Grubića iz Čakovca. U istoj konkurenciji još su nastupili Lukša i Maris, i osvojili četvrto mjesto, te Leona i njen suigrač iz Makarske Tonino Mravičić koji su zauzeli osmo mjesto.

Na turniru je sudjelovalo 37 natjecatelja iz 8 klubova.

Foto: BK Aedium

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana