Sport

Hrvatska u polufinalu s Mađarima!

Hrvatska u polufinalu s Mađarima!

Hrvatska vaterpolska reprezentacija je u polufinalu FINA Svjetskog prvenstva u Barceloni. U dramatičnoj utakmici olimpijski su pobjednici nakon produžetaka pobijedili reprezentaciju Australije rezultatom 7:6.

Izbornikm Australije Elvis Fatović ‘pročitao’je  igru hrvatske reprezentacije pa su pred kraj treće četvrtine, s igračem više stigli su do vodstva 3:2. Na samom početku posljednje četvrtine ukazao se ponovo Miller koji je sa osam metara fantastično pogodio preko ruke hrvatskog igrača u donji lijevi kut za 4:2!
 
– Ovo je bila izuzetno teška utakmica, nezivjesna do samog kraja. Ono što je najbitnije da smo uspjeli pobjediti. Napravili smo neke pogreške, bila je ovo fizički naporna utakmica koja nas je puno potrošila. Ova ekipa ima izuzetan karakter i pozitivnu energiju i to nas je izvuklo. Na kraju smo zasluženo pobijedili. Igrači se moraju odmoriti jer sutra nastavljamo s pripremama za polufinale – rekao je izbornik reprezentacijeIvica Tucak.
 
Za Hrvatsku na FINA Svjetskom prvenstvu igraju: Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Fran Paškvalin, Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sando Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić, Paulo Obradović, Maro Joković i Anđelo Šetka.
– Pobijedli smo skoro izgubljenu utakmicu. Ovo je veličina ove ekipe kad smo igrali loše na kraju smo uspjeli pobijediti. Sada što prije moramo zaboraviti Australiju, okrenuti se Mađarima. Svoj cilj ulaska u polufinale smo ostvarili i sad idemo pokušati pobijediti Mađare!” – izjavio je presretan Petar Muslim koji je postigao pobjednički pogodak.
 
Hrvatska reprezentacija polufinalnu utakmicu protiv Mađarske igra u četvrtak 01. kolovoza 2013.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist