Natrag
20.4.2019 06:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘HRVATSKA KAKVU ŽELIMO’ U natječaju 19 osnovnih škola u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

25.2.2018 @ 8:59 Dulist Županija

Podijelite:

U tijeku je nagradni natječaj za dječje literarne i likovne radove na temu ‘Hrvatska kakvu želimo’, kojeg je organiziralo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te Agencijom za odgoj i obrazovanje, u sklopu procesa izrade Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine.

Natječaj se provodi na školskoj, županijskoj i nacionalnoj razini u 4 kategorije:
1. likovni radovi učenika od I. do IV. razreda
2. literarni radovi učenika od I. do IV. razreda
3. likovni radovi učenika od V. do VIII. razreda
4. literarni radovi učenika od V. do VIII. Razreda

U Natječaju sudjeluju učenici osnovnih škola koje su iskazale interes i prijavile svoje sudjelovanje do 8. veljače ove godine. U Dubrovačko-neretvanskoj županiji prijavilo se 19 osnovnih škola, a radove će zaprimati Regionalna razvojna agencija DUNEA, koja organizira i Županijski ocjenjivački odbor.

Rok za dostavu radova škola je 01.03.2018, nakon čega će Županijski ocjenjivački odbor odabrati najbolje među njima te će se odabrani radovi (najviše 12, po tri iz svake kategorije) dostaviti Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije zaključno do 15. ožujka 2018. za natječaj na nacionalnoj razini.

Po završetku natječaja Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije upriličit će svečanu dodjelu nagrada za sve finaliste natječaja, uz prigodni dječji program i izložbu najboljih radova.

Svi učenici koji su sudjelovali u natječaju zaprimit će potvrde o sudjelovanju, a predviđena je i izrada slikovnice te kalendara za 2019. godinu s odabranim dječjim radovima.

Upute-i-pravila-za-Nagradni-natjecaj

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana