Sport

HRGOVIĆ NAKON POBJEDE PROTIV MOLINE Jedva čekam idući izazov. Idemo po pojas!

HRGOVIĆ NAKON POBJEDE PROTIV MOLINE Jedva čekam idući izazov. Idemo po pojas!

Popularni hrvatski boksač Filip Hrgović (10-0), u Saudijskoj Arabiji ostvario je 10 profesionalnu pobjedu protiv američkog teškaša Erica Moline (27-6), nokautom u 3. rundi.

Molina, koji je u impresivnoj karijeri gubio samo protiv velikana poput Joshue, Wildera i Arreole, bio je do sada najteži ispit u Hrgovićevoj karijeri, kojeg je Filip uspješno položio. Ova će mu pobjeda zacijelo biti vjetar u leđa, koji će ga gurati prema idućim uspjesima.

-Za ovu sam pobjedu trenirao kao nikad u životu. Stvarno sam se dobro pripremio jer sam svjestan koliko je Molina opasan protivnik. Zahvaljujem se obitelji na podršci, svom cijelom teamu, odličnim sparing partnerima te poslovnim partnerima, FavBetu. Uz takvu ekipu nema mi kraja, jedva čekam idući izazov. Idemo po pojas! – izjavio je Hrgović nakon pobjede.

Pobjeda protiv gorostasnog Amerikanca Filipu otvara mnoga vrata. Na redu su ‘veliki dečki’.
-Ovo je velika pobjeda i želim u njoj uživati. Svakako će mi otvoriti mnoga vrata, ali o idućem protivniku još ne želim razmišljati. Koga god pošalju, ja sam spreman! Sad se želim malo odmoriti od napornog kampa i provesti kvalitetno vrijeme s obitelji i prijateljima – rekao je hrvatski boksač.

Iako trenutno ne želi o tome pričati, Filipa ubuduće čekaju borbe visokog profila, koje će mu povećati šanse za priliku za osvajanje pojasa. Najveći trijumfi ga tek očekuju, a prema njima će kročiti uz logo FavBet branda na boksačkim hlačicama.

Foto: Facebook/Filip Hrgović

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist