Natrag
21.2.2019 07:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Hrg podržao Raguževu kandidaturu

16.12.2012 @ 18:21 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Predsjednik Hrvatske seljačke stranke Branko Hrg ovog je vikenda boravio u Dubrovniku.

Nakon sinoćnjeg domjenka u Mimozi druženje sa stranačkim kolegama, ali i Dubrovčanima nastvaio je i u nedjelju ujutro najprije u šetnji Stradunom, a potom i na kavi.

Hrg je posjet Dubrovniku iskoristio i za pružanje podrške kandidaturi Željka Raguža za gradonačelnika, ali je rekao da se i u dubrovačkom HSS-u otvorila jedna nova stranica. Kao najveći problem ovog područja istaknuo je prometnu nepovezanost, dodavši kako je nedopustivo da se to pitanje ne rješava.

– Prihodi kojima Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija pune državni proračun trebaju riješiti pitanje povezivanja Dubrovnika s ostatkom Hrvatske – smatra Hrg.

Iz Dubrovnika je uputio poruku i Vladi RH kritiziravši njen rad, te smatra kako Vlada zaustavljanjem investicija i nedovođenjem novih zaustavlja razvoj određenih područja. Osvrnuo se i na pad kreditnog rejtinga.

Nakon kave s Dubrovčanima Hrg se uputio put Stona gdje je sudjelovao na Programskoj skupštini Županijske organizacije HSS-a Dubrovačko-neretvanske županije, a posjet je završio u Pločama.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana