Politika

Hrg podržao Raguževu kandidaturu

Predsjednik Hrvatske seljačke stranke Branko Hrg ovog je vikenda boravio u Dubrovniku.

Nakon sinoćnjeg domjenka u Mimozi druženje sa stranačkim kolegama, ali i Dubrovčanima nastvaio je i u nedjelju ujutro najprije u šetnji Stradunom, a potom i na kavi.

Hrg je posjet Dubrovniku iskoristio i za pružanje podrške kandidaturi Željka Raguža za gradonačelnika, ali je rekao da se i u dubrovačkom HSS-u otvorila jedna nova stranica. Kao najveći problem ovog područja istaknuo je prometnu nepovezanost, dodavši kako je nedopustivo da se to pitanje ne rješava.

– Prihodi kojima Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija pune državni proračun trebaju riješiti pitanje povezivanja Dubrovnika s ostatkom Hrvatske – smatra Hrg.

Iz Dubrovnika je uputio poruku i Vladi RH kritiziravši njen rad, te smatra kako Vlada zaustavljanjem investicija i nedovođenjem novih zaustavlja razvoj određenih područja. Osvrnuo se i na pad kreditnog rejtinga.

Nakon kave s Dubrovčanima Hrg se uputio put Stona gdje je sudjelovao na Programskoj skupštini Županijske organizacije HSS-a Dubrovačko-neretvanske županije, a posjet je završio u Pločama.

Pročitajte još

SRĐEVCI O BankoMATU Gradske službe mogle su već odavno djelovati

Dulist

LUJIĆ I KRISTIĆ GRADU Kad će se Bourbon ponovno otvoriti za promet?

Dulist

UZ PODRŠKU SDP-a Milanović u utrci za Pantovčak

Dulist