Vaše vijesti

HPD Sniježnica poziva na bicikliranje uz Omblu!

U sklopu projekta „Ommmbla“ planinari iz HPD Sniježnice u suradnji sa udrugom „Čovjek na Zemlji“ pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika organiziraju i pozivaju na biciklistički đir uz našu Omblu. Nakon uspješno odrađenih aktivnosti kajakarenja Omblom i planinarenja iznad Omble na Golubov kamen na red je došlo i bicikliranje uz Rijeku dubrovačku tj Omblu.

Organizatori će osigurati određen broj bicikli na startnoj poziciji stoga ako nemate biciklu, ostavite im poruku na mail: nalucic@gmail ili na broj 095 891 9408 da rezervirate sebi biciklu.

Start je 5. kolovoza u 17.30 kod Franjevačkog samostana u Rožatu. Planirana prigodna ruta kreće od samostana do igrališta u Staroj Mokošici i nazad.

Projekt „Ommmbla“ završit će nakon bicikliranja prigodnim zajedničkim skokom u našu Omblu. Cilj projekta je promocija i zaštita Omble kroz promociju zdravog života i aktivnog boravka u prirodi. Čuvajmo prirodu čuvajmo Omblu!

Pripremio: Đani Kobilić
www.hpd-snijeznica.hr

Pročitajte još

Stanovnike Ploča brinu gužve, autobuseri, taksisti, ali i oštećenja u Ulici Frana Supila

Dulist

VANDALIZAM NA KORČULI Oltarni prostor oko jame Bultina išaran neprimjerenim porukama

Dulist

OPASNOST NA MOKOŠKOM DJEČJEM IGRALIŠTU Istrgnuta vrata električnom ormariću pod naponom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija