Aktualno

INTERNA KONTROLA Hoteli Maestral: ‘Ovo je izdvojen slučaj koji ne utječe na poslovanje Društva’

Hoteli Maestral d.d. poslali su u subotu priopćenje povodom medijskih natpisa o internoj kontroli nakon uočene nepravilnosti u radu recepcije hotela Vis.

Tekst priopćenja prenosimo u cijelosti:

Hoteli Maestral d.d. cijenjena su dubrovačka hotelska kuća s tradicijom dužom od 80 godina i visokim referencama kod svih svojih poslovnih partnera. Ugled Društva je stvaran desetljećima profesionalnim radom i predanošću njenih djelatnika.

Činjenica je da su unutarnjom kontrolom uočene nepravilnosti u radu recepcije hotela Vis te da su odmah po saznanju pokrenute sve interne i zakonom predviđene procedure. Sve dok započeti procesi ne budu okončani, ne možemo izlaziti u javnost o detaljima istrage koja je u tijeku niti o eventualno uključenim osobama.

Želimo još jednom naglasiti kako se radi o izdvojenom slučaju koji predstavlja presedan u preko 80 godina poslovanja naše hotelske kuće i ni na koji način ne utječe kako na redovno poslovanje Društva tako ni na ugled naših vrijednih djelatnika jer je njihova profesionalnost, znanje i iskustvo upravo ono što čini najveće bogatstvo Hotela Maestral.

Pročitajte još

DUBROVČANI, PRIPAZITE! Sutra velika opasnost od toplinskog vala

Dulist

AP DUBRAVA NASTAVILA PUTOVANJE Ozlijeđeni pomorci otpušteni iz bolnice

Dulist

OD SRIJEDE NA KISOCIMA Čeka vas novi broj DuLista

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija