Aktualno

INTERNA KONTROLA Hoteli Maestral: ‘Ovo je izdvojen slučaj koji ne utječe na poslovanje Društva’

INTERNA KONTROLA Hoteli Maestral: 'Ovo je izdvojen slučaj koji ne utječe na poslovanje Društva'

Hoteli Maestral d.d. poslali su u subotu priopćenje povodom medijskih natpisa o internoj kontroli nakon uočene nepravilnosti u radu recepcije hotela Vis.

Tekst priopćenja prenosimo u cijelosti:

Hoteli Maestral d.d. cijenjena su dubrovačka hotelska kuća s tradicijom dužom od 80 godina i visokim referencama kod svih svojih poslovnih partnera. Ugled Društva je stvaran desetljećima profesionalnim radom i predanošću njenih djelatnika.

Činjenica je da su unutarnjom kontrolom uočene nepravilnosti u radu recepcije hotela Vis te da su odmah po saznanju pokrenute sve interne i zakonom predviđene procedure. Sve dok započeti procesi ne budu okončani, ne možemo izlaziti u javnost o detaljima istrage koja je u tijeku niti o eventualno uključenim osobama.

Želimo još jednom naglasiti kako se radi o izdvojenom slučaju koji predstavlja presedan u preko 80 godina poslovanja naše hotelske kuće i ni na koji način ne utječe kako na redovno poslovanje Društva tako ni na ugled naših vrijednih djelatnika jer je njihova profesionalnost, znanje i iskustvo upravo ono što čini najveće bogatstvo Hotela Maestral.

Pročitajte još

ROĐENI ISTI DAN I GODINU Sretan rođendan Josipu Škerlju i Lukši Peku!

Dulist

IZVJEŠĆE O RADU POVJERENSTVA PRED VIJEĆNICIMA Na što su se žalili pacijenti tijekom 2023.?

Dulist

Izložba ‘Dani ponosa – herojska obrana Dubrovnika 1991.’ gostuje u Zagrebu

Dulist