Natrag
23.3.2019 22:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

INTERNA KONTROLA Hoteli Maestral: ‘Ovo je izdvojen slučaj koji ne utječe na poslovanje Društva’

8.9.2018 @ 10:43 Dulist Aktualno

Podijelite:

Hoteli Maestral d.d. poslali su u subotu priopćenje povodom medijskih natpisa o internoj kontroli nakon uočene nepravilnosti u radu recepcije hotela Vis.

Tekst priopćenja prenosimo u cijelosti:

Hoteli Maestral d.d. cijenjena su dubrovačka hotelska kuća s tradicijom dužom od 80 godina i visokim referencama kod svih svojih poslovnih partnera. Ugled Društva je stvaran desetljećima profesionalnim radom i predanošću njenih djelatnika.

Činjenica je da su unutarnjom kontrolom uočene nepravilnosti u radu recepcije hotela Vis te da su odmah po saznanju pokrenute sve interne i zakonom predviđene procedure. Sve dok započeti procesi ne budu okončani, ne možemo izlaziti u javnost o detaljima istrage koja je u tijeku niti o eventualno uključenim osobama.

Želimo još jednom naglasiti kako se radi o izdvojenom slučaju koji predstavlja presedan u preko 80 godina poslovanja naše hotelske kuće i ni na koji način ne utječe kako na redovno poslovanje Društva tako ni na ugled naših vrijednih djelatnika jer je njihova profesionalnost, znanje i iskustvo upravo ono što čini najveće bogatstvo Hotela Maestral.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana