Grad

HOTEL ZA PAROVE Potpuno preuređeni Valamar Argosy spreman je za sezonu

HOTEL ZA PAROVE Potpuno preuređeni Valamar Argosy spreman je za sezonu

 

Dubrovački hotel Valamar Argosy u novu sezonu ušao je s višom kvalitetom usluge te se na tržištu pozicionira kao hotel za odrasle dok će brojnim novim sadržajima i pomno osmišljenom ponudom spremno dočekati parove i sve one koji traže mir u blizini povijesnog Starog grada.

Smješten na poluotoku Babin kuk hotel Valamar Argosy nudi mir, privatnost te prekrasan pogled na obližnje otoke.

Među brojnim novitetima koji će dočekati goste iz Valamara izdvajaju novi vanjski bazen s terasama i hortikulturnim uređenjem, novi snack bar na bazenu, potpuno preuređene sve smještajne jedinice te redizajn zajedničkih prostora.

– Dobitnik nagrada Travelife Gold 2017 i TripAdvisor Certificate of Excellence 2017, ove sezone nastavlja oduševljavati svoje goste u novome ruhu. Novi vanjski infinity bazen od 135 m2 s prostranim terasama koje gledaju na more te novi snack bar na bazenu, redizajnirani ulaz i pročelje, hotelski restoran Mediterraneo, recepcija i bar u predvorju s terasom i vrtom samo je dio novosti koje hotel nudi. Posebna se pažnja uložila u preuređenje smještajnih jedinica i kupaonica, naime, stilski je preuređeno svih 308 soba prosječne veličine 25 m2. Potpuno novi izgled dobili su hodnici i stubišta, a dodatno su osvježeni biblioteka/lounge te wellness i fitness, hotel je dobio novo dizalo, a kuhinja hotela kompletnu rekonstrukciju i dogradnju. Pomno se pazilo i na eksterijer tako da se moderan dizajn hotela savršeno uklopio u novo hortikulturno uređenje na Babinu kuku – poručuju iz Valamara

Investicija Valamar Riviere vrijedna više od 60 milijuna kuna rezultirala je širenjem ponude hotela Valamar Argosy gdje će ove godine gostima sjećanja stvarati čak 128 Valamartista.

Valamar je ukupno u turistički portfelj uložio više od 4 milijarde kuna, a samo u posljednje dvije godine 1,6 milijardi kuna. U ovogodišnjem investicijskom ciklusu investirano je oko 700 milijuna kuna te se nastavlja s repozicioniranjem portfelja prema ponudi i uslugama visoke dodane vrijednosti.

Za 2019. godinu Nadzorni odbor Valamara dao je prethodnu suglasnost za ulaganja i projekte vrijedne 616,5 milijuna kuna, čime se nastavlja intenzivni investicijski ciklus.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist