DuList IN

HOTEL LN GARDEN RESORT U KINI pogledajte kako izgleda novi projekt studija 3LHD!

HOTEL LN GARDEN RESORT U KINI pogledajte kako izgleda novi projekt studija 3LHD!

Radovi na gradilištu budućeg Hotela LN Garden Resort u Guangzhou u Kini su u punom zamahu! Izgradnja konstrukcije biti će gotova do kraja godine a otvorenje prve 3LHDove kineske realizacije planirano je u siječnju 2017.godine – pišu na Facebook profilu arhitektonskog ureda 3LHD, čiji je partner osnivač i Dubrovčanin Marko Dabrović.

Projekt hotela u okrugu Nansha kineskog grada Guangzhou, smješten je na estuariju rijeke Zhu Jiang (Pearl River) u sklopu Nansha Seaside Parka. Hotel ukupne površine 55000 m2 ima 374 smještajne jedinice.

A donosimo i biografiju tvrtke 3LHD:
3LHD je arhitektonski studio koji vode četiri partnera osnivača: Saša Begović (rođen 1967. u Bjelovaru), Marko Dabrović (rođen 1969. u Dubrovniku), Tanja Grozdanić (rođena 1968. u Zagrebu) i Silvije Novak (rođen 1971. u Rijeci). Svi partneri diplomirali su na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska.
3LHD je osnovan 1994, kada su tri od četiri partnera još uvijek bili studenti na zagrebačkom Arhitektonskom fakultetu, u ozračju hrvatske političke i ekonomske tranzicije, koja se proteže do danas, a zasnovan je na temeljima timskog rada i atmosfere.
3LHD partneri gostujući su predavači na institucijama diljem svijeta, a trenutno su nastavnici na Arhitektonskim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu i Splitu.
3LHD je interdisciplinarni arhitektonski ured, zainteresiran za integraciju raznih disciplina; arhitekture, urbanog i pejzažnog krajolika, dizajna, umjetnosti. Takav pristup je rezultirao serijom projekata i realizacija u Hrvatskoj i inozemstvu tijekom zadnjih petnaest godina.

3LHD ima integrativni pristup projektima i smatra da osim funkcionalnih, arhitektura mora odgovarati i na mnoga druga pitanja. Osnovni principi prakse utkani su u suvremenost početka 21. stoljeća.
Pristup projektiranju je svaki put s različitim realnostima, s mnogo različitih parametara koje si zadajemo i koji su nam zadani, on je integralan, analitičan i iterativan. Zasnovan je na izmjeni mišljenja različitih ljudi, koje nastoje uvesti u produkciju, to su različiti stručnjaci, eksperti za razna područja i zajedno sa njima nastoje doći do najkvalitetnijeg proizvoda.

Na njihovim službenim stranicama možete pogledati mnoštvo dosad urađenih projekata!

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist