Kultura

HOMMAGE VOJNOVIĆU Dohode ‘Glumci Gradu’

Poklon izvedba građanima Dubrovnika pod nazivom ‘Glumci Gradu’ u režiji Srđane Šimunović izvest će se na taraci KMD-a i Gradske Kavane 4., 5. i 6. lipnja s početkom u 20 sati. Riječ je o hommageu velikom Ivu Vojnoviću, a ulazak je slobodan. Dođite na Stradun i uživajte, teatar je ponovno otvoren!

U predstavi će zaigrati: Izmira Brautović, Nika Lasić, Perica Martinović, Mirej Stanić, Bojan Beribaka i Srđana Šimunović. Ova predstava je ostvarena na tragu iniciranog projekta #umjetnicigradu koji je proteklih mjeseci bio ostvaren od strane mnogobrojnih ustanova, udruženja i pojedinaca koji djeluju u Dubrovniku.

Kazalište Marina Držića također zahvaljuje u pomoći na realizaciji projekta od strane ustanove u kulturi Grada Dubrovnika – Dubrovački Muzeji te ravnateljici Julijani Antić Brautović.

Pročitajte još

‘Početak kraja’ umjetnice Maje Kovačević u Galeriji Flora

Dulist

Negromant je probudio Grad. Otvorene su 71. Igre!

Dulist

REDATELJICA MARINA PEJNOVIĆ Negromant će probuditi Grad!

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija