DuList IN

HOLIDAYCHECK I ZOOVER Priznanja za Valamarove dubrovačke hotele

HOLIDAYCHECK I ZOOVER Priznanja za Valamarove dubrovačke hotele

Nakon što je deset hotela grupacije Valamar u svibnju ovjenčano certifikatima izvrsnosti koje dodjeluje TripAdvisor, najveći svjetski portal za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu, i drugi slični portali HolidayCheck i Zoover nagradili su vodeće Valamarove hotele s brojnim priznanjima i nagradama za visoku kvalitetu usluge.

Zooverovu nagradu temeljenu na recenzijama gostiju “Zoover Award 2014” za jedan od najboljih hotela u Hrvatskoj četvrtu godinu zaredom ponosni nosi obiteljski hotel Valamar Club Tamaris 4* iz Poreča. Rabački hotel Valamar Bellevue 4* dobio je priznanje “Zoover Highly Recommended 2014”, koje dobivaju objekti koje gosti najviše preporučuju nakon svog boravka. Istovremeno, priznanje “Zoover Recommended 2014” odlazi hotelima koje gosti rado preporučuju, a ove godine to su porečki Valamar Zagreb 4* i Pical 3* te apartmani Lanterna 3*, kao i rabački hotel Miramar 3*.

Zoover.com, najveći je neovisni europski portal za ocjenu kvalitete usluga u turizmu, na kojemu se nalazi više od 800 tisuća recenzija za više od 200 tisuća hotela, apartmana, kampova i kuća za odmor diljem svijeta te tisuće fotografija hotela i destinacija.

Dobitnici HolidayCheck nagrade za 2014. u kategoriji “Najbolji hotel uz plažu” su hoteli Valamar Sanfior 4* iz Rapca i Valamar Koralj 3* iz Krka te novoobnovljeni hotel Valamar Zagreb 4* iz Poreča. Dobitnik njihova priznanja za Top Hotel 2014. je porečki sportski hotel Valamar Pinia 3*. Dobitnici HolidayCheck priznanja “2014 Quality Selection” su rabački hotel Valamar Bellevue 4* te u Dubrovniku novoobnovljeni dubrovački hotel Valamar Argosy 4*, obiteljski hotel Valamar Club Dubrovnik 3* i hotel Tirena 3*.

HolidayCheck www.holidaycheck.de vodeći je europski portal za planiranje putovanja i podjelu iskustava nakon putovanja. Dostupan je na deset jezika, a mjesečno ga posjeti 20 do 30 milijuna posjetitelja. Ove međunarodno priznate nagrade za izvanrednu uslugu koje HolidayCheck već godinama dodjeljulje hotelima iz cijelog svijeta, rezultat su visokih ocjena kvalitete koji su tisuće korisnika ovog portala dodijelile hotelima nakon svog boravka u 2013. godini.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist