Natrag
22.4.2018 12:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Hoće li 5 zvjezdica donijeti sreću za 7 kandidata

2.6.2012 @ 14:20 Dulist Politika

Podijelite:

Za kandidate na Izbornoj konvenciji SDP-a iz Dubrovačko-neretvanske županije, unatoč krizi i stezanju remena, smještaj je rezerviran u zagrebačkim hotelima s pet zvjezdica Westinu i Sheretonu, donose 24 sata.

 
Naime, jutros je u Zagrebu počela Izborna konvencija na kojoj 2300 izaslanika SDP-a bira novo stranačko vodstvo, a među kandidatima za mjesto u Glavnom odboru su i dubrovački esdepeovci Tatjana Šimac Bonačić, Kristina Ćurčija, Tomislav Brnas, Nikša Klečak, Niko Šalja, Igor Jurišić i Radmila Šutalo. Iz naše je županije i jedan kandidat za mjesto u Predsjedništvu stranke delegiran predsjednik županijske organizacije Davor Penić. Bira se 103 člana Glavnog odbora i 17 članova Predsjedništva stranke, koji će između sebe izabrati četiri potpredsjednika.
 
Podsjetimo kako je za novog – starog predsjednika već izabran Zoran Milanović za kojeg se u podružnicama glasovalo po načelu „jedan član – jedan glas“.
 
Zanimljivo je, kako donose 24 sata, delegacije iz udaljenih županija prenoćile su u skupim zagrebačkim hotelima.
– Hoteli s pet zvjezdica, Sheraton i Westin rezervirani su za kandidate iz Dubrovačko-neretvanske, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske, Istarske i Ličko-senjske županije. Kandidati iz Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Virovitičko-podravske županije spavali su u hotelu Panorama s četiri zvjezdice – pišu 24 sata.
Hoće li noćenje s pet zvjezdica donijeti željena mjesta u Glavnom odboru dubrovačkim kandidatima, saznat će se uskoro, jer kako javljaju nacionalni mediji SDP-ovci biraju elektronskim glasovanjem pa se ne očekuju da će proglašenje rezultata potrajati dugo u noć, kako je bilo nedavno na izborima u najjačoj oporbenoj stranci HDZ-u.
 
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana