Natrag
21.2.2019 11:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

HNS protiv novog modela HRT pretplate

7.12.2012 @ 17:55 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Nakon medijskih napisa o uključenosti HNS-a u izradu novog modela HRT pristojbe, iz te stranke uputili su priopćenje, koje prenosimo u cjelosti.

 „HNS niti u jednom trenutku nije bio upućen u razgovore oko moguće promjene modela HRT pristojbe koji su u nadležnosti Ministarstva kulture niti u izradu mogućih novih prijedloga koji su tema aktualne javne rasprave.
 
Slijedom toga, HNS nije predložio niti podržao bilo koji od spornih modela koji su navedeni kao mogućnost, a s kojima je medije upoznao glavni savjetnik za medije u Ministarstvu kulture Milan F. Živković (SDP).
 
Pritom podsjećamo da se HNS oštro protivi bilo kakvom novom poreznom opterećenju građana u vrijeme gospodarske krize, kako uvođenju poreza na promet nekretnina, tako i promjeni načina plaćanja HRT pristojbe prema modelu o kojemu su i javnost i HNS informirani isključivo putem medija.
 
 
Hrvatska narodna stranka-liberalni demokrati
Ured za odnose s javnostima“

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana