Natrag
21.2.2019 07:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

HNS podržava “Bilo naroda – želimo most”!?

8.9.2012 @ 11:27 Dulist Aktualno

Podijelite:

Dalmatinski regionalni savez HNS-a podržava incijativu „Bilo naroda – želimo most!“. Tim povodom Valentin Dujmović uputio je priopćenje koje donosimo u cijelosti:

– Kao poruku EU, bez  čijih sredstava  trenutno nije moguće izgraditi most Kopno-Pelješac apsolutno podržavamo akciju “Bilo naroda – želimo most!”. Želimo zahvaliti organizatorima na njihovom angažmanu koji će zasigurno jednim dijelom doprinjeti da institucije EU uvide nužnost financiranja ovog bitnog projekta na hrvatskom jugu.

Kao suorganizator i jedan od začetnika projekta „Bilo  naroda – želimo most!” potpredsjednik Hrvatske narodne stranke-liberalni demokrati iz Opuzena Milojko Glasović uložio je enorman trud u promicanju ove ideje koja će nadamo se pripomoći Vladi RH u angažmanu da se ishode potrebna sredstva iz fondova EU. Razumljiv je entuzijazam i zadovoljstvo najavama Vlade o izgradnji mosta.

Nakon niza godina obmana napokon imamo izgledno i ozbiljno rješenje. Dijelimo zadovoljstvo sa žiteljima Dubrovačko neretvanske županije, a organizatorima želimo uspješnu akciju – zaključio je Dujmović ispred Dalmatinskog regionalnog saveza HNS-a.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana