Politika

HNS-ov župan međimurski u radnom posjetu Dubrovniku

Predsjednik HNS-ove međimurske županijske organizacije i župan međimurski, Matija Posavec, boravio je danas u službenom posjetu Dubrovniku, pišu iz HNS-a.

Tom prigodom održao je radni sastanak s gradonačelnikom Dubrovnika, ujedno i članom Predsjedništva HNS-a, Androm Vlahušićem na temu povezivanja Međimurske županije i Dubrovnika kroz suradnju na poljima turizma i gospodarstva.

Osim službenog dijela, svoj posjet Matija Posavec iskoristio je i kako bi se sastao sa svojim kolegom Valentinom Dujmovićem, predsjednikom HNS-ove Dubrovačko-neretvanske županijske organizacije s kojim je razgovarao o stanju u njihovim organizacijama, ali i u samoj stranci. Tom prilikom razgovarali su i o rezultatima ankete koja je nedavno provedena u Međimurju, a koja pokazuje rast rejtinga HNS-a u toj županiji. Osvrnuli su se i na stanje u Dubrovačko-neretvanskoj županijskoj organizaciji i njeno snažno jačanje u posljednje vrijeme. Tako je Valentin Dujmović istaknuo dolazak novog članstva, posebice mladih visokoobrazovanih kadrova, koji svojom velikom aktivnošću dižu rejting stranke.

Stoga su konstatirali kako je očito stanje u stranci jako dobro, i da nema prostora za zabrinutost, a Valentin Dujmović izrazio je svoje zadovoljstvo posjetom kolege  iz Međimurja.

Pročitajte još

HNS-ovci: ‘Udarac po džepu jedini je lijek za najezdu bankomata’

Dulist

SRĐEVCI O BankoMATU Gradske službe mogle su već odavno djelovati

Dulist

LUJIĆ I KRISTIĆ GRADU Kad će se Bourbon ponovno otvoriti za promet?

Dulist