Natrag
19.2.2019 12:00

facebook

twitter

google

rss

dulist

HNS-ov župan međimurski u radnom posjetu Dubrovniku

4.4.2014 @ 19:27 Dulist Politika
2;2

Podijelite:

Predsjednik HNS-ove međimurske županijske organizacije i župan međimurski, Matija Posavec, boravio je danas u službenom posjetu Dubrovniku, pišu iz HNS-a.

Tom prigodom održao je radni sastanak s gradonačelnikom Dubrovnika, ujedno i članom Predsjedništva HNS-a, Androm Vlahušićem na temu povezivanja Međimurske županije i Dubrovnika kroz suradnju na poljima turizma i gospodarstva.

Osim službenog dijela, svoj posjet Matija Posavec iskoristio je i kako bi se sastao sa svojim kolegom Valentinom Dujmovićem, predsjednikom HNS-ove Dubrovačko-neretvanske županijske organizacije s kojim je razgovarao o stanju u njihovim organizacijama, ali i u samoj stranci. Tom prilikom razgovarali su i o rezultatima ankete koja je nedavno provedena u Međimurju, a koja pokazuje rast rejtinga HNS-a u toj županiji. Osvrnuli su se i na stanje u Dubrovačko-neretvanskoj županijskoj organizaciji i njeno snažno jačanje u posljednje vrijeme. Tako je Valentin Dujmović istaknuo dolazak novog članstva, posebice mladih visokoobrazovanih kadrova, koji svojom velikom aktivnošću dižu rejting stranke.

Stoga su konstatirali kako je očito stanje u stranci jako dobro, i da nema prostora za zabrinutost, a Valentin Dujmović izrazio je svoje zadovoljstvo posjetom kolege  iz Međimurja.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana