Natrag
23.2.2019 14:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

HNS O ‘AFERI OKRAJAK’ Gradonačelniče, ispunite obećanje i objavite dokumentaciju!

7.12.2018 @ 12:58 Dulist Politika

Podijelite:

Nakon današnje konferencije za medije oporbenih vijećnika te potom i gradonačelnika Mata Frankovića vezano za odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa u kojoj stoji da zamjenica Tokić nije u sukobu interesa u ‘aferi okrajak’, iz dubrovačkog HNS-a očitovali su se priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

– Iz izvješća glasnogovornice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa proizlazi da je od njih zatraženo samo mišljenje u svezi slučaja ‘Okrajak’, ali ne i ostali projekti koje je zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić kao projektant ovjerila po stupanju na dužnost zamjenice gradonačelnika.

A, zapravo se u tim dokumentima krije ključni dokaz na temelju kojeg je povjerenstvo trebalo donijeti zaključak je li zamjenica gradonačelnika u sukobu interesa.

Stoga očekujemo od gradonačelnika Frankovića da održi riječ koju je dao na konferenciji za medije i javno objavi svu dokumentaciju i korespondenciju s povjerenstvom vezanu uz prijavu protiv njegove zamjenice.

Naime, i nakon njegove konferencije za medije ostalo je nejasno je li gradonačelnik tražio mišljenje Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa samo o slučaju ‘Okrajak’ ili je u sadržaj zahtjeva bio unesen i cijeli niz ostalih projekata koje je zamjenica navodno kao projektant ovjerila nakon stupanja na dužnost, a po kojima bi se povjerenstvo također trebalo očitovati. A, na to naši sugrađani očekuju i zaslužuju dobiti odgovore – stoji u priopćenju dubrovačkog HNS-a.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana