Aktualno

Hladnoća ne popušta, i sutra se ‘smrzavamo’!

Hladnoća ne popušta, i sutra se 'smrzavamo'!

U noći i ujutro čekaju nas i dalje niske temperature pa je Meteoalarm i za sutra izdao žuto upozorenje za dubrovačko područe. Temperatura zraka u Dubrovniku je trenutno 1.6 stupnjeva Celzijusa. 

Prema prognozi Crometea, najhladnije će biti u ponedjeljak i utorak, a manji porast temperature očekuje se u srijedu i četvrtak. Novo je zahlađenje moguće je s petkom.

Crometeo za Jadran tako ističe kako će u utorak biti djelomično sunčano s promjenjivom naoblakom. Više oblaka u drugom dijelu dana, osobito na moru, kada samo mjestimice može pasti malo kiše ili snijega. Navečer su slabe oborine na granici kiše i snijega moguće rijetko gdje uz obalu, ali će se u većini predjela zadržati suho.

 

U noći još slaba bura, danju će većinom biti tiho, a prema večeri će zapuhati slabo jugo i levant, na sjevernom Jadranu ponegdje i jugozapadnjak. Jutro će biti vrlo hladno. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju od -8 do -3°C, uz obalu i na otocima od -2 do 3°C. Najviše dnevne temperature od -1°C ponegdje u zaobalju do 6°C na otocima.

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist