Natrag
20.4.2019 10:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘HLADNICA 2014.’ Poliklinika Marin Med kraljevi umjetne trave!

1.9.2014 @ 8:33 Baldo Marunčić Sport
24;24

Podijelite:

Poliklinika Marin Med pobjednik je prvog izdanja turnira na male barice „Hladnica 2014.“, koja se proteklih mjesec dana održala na umjetnoj travi terena u Hladnici.

Oni su u finalu bili bolji od Caffe bara Puls s 2:0. Poliklinici Marin Med je uz pokal pripala i novčana nagrada od 6000 kuna, a finalistu Caffe baru Puls 4000 kuna.

Treće mjesto, odnosno pokal i 2000 kuna, pripalo je momčadi Maximus, ispred ekipe Millenium Car Rental, koji su nagrađeni s 1000 kuna. Prve tri momčadi svoje su pokale i novčane nagrade primili iz ruku gradskog pročelnika za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miha Katičića, a četvrtoj je novčanu nagradu dodijelio tajnik MNK Squarea Siniša Bačić.

Najbolji igrač turnira je Hrvoje Bogdanović (Poliklinika Marin Med). Pokal i nagradu primio je iz ruku direktora „Jadranskog osiguranja“ Srđana Benića. Najbolji strijelac turnira je Alžan Bajramović (Žuja je zakon) s 3 postignuta pogotka. Zanimljivo, toliko su postigla još tri igrača – Hrvoje Šimunović, Denis Dilberović i Antun Šmanjak, ali im je za to trebala utakmica manje. Bajramović je nagradu primio iz ruku predsjednika Sportske udruge „Hladnica“ Roberta Hausvičke.

Nagradu za Fair Play dobila je momčad Krim Team 2, a dodijelio im ju je predstavnik županijske HVIDR-e Mirko Herceg. Ovom vrijedi dodati kako je odličnu atmosferu održavao popularni DJ Vjeverica, u pauzama između utakmicama nastupio je Plesni studio 3V, a u revijalnoj utakmici dječaka i djevojčica s 3:2 bolje su bile djevojčice.

Inače, na prvom izdanju turnira na male barice i na umjetnoj travi ‘Hladnica 2014.’ nastupilo je 46 momčadi.

1. mjesto – Poliklinika Marin Med: Leo Bogdanović, Mario Jarak, Antun Šmanjak, Admir Bijedić, Denis Kočić i Hrvoje Bogdanović.
2. mjesto – Caffe bar Puls: Marko Dadić, Hrvoje Čikor, Hrvoje Šimunović, Miro Vujnović, Duje Rezo, Mato Šimunović, Zoran Primić i Romano Levanat.
3. mjesto – Maximus: Ivica Gvozden, Denis Dilberović, Elin Đapo, Tomislav Sopjanac, Josip Begušić, Adnan Džanković, Arijan Hadžović, Mirsad Dilberović, Denis Hasanović i Lorenco Dri Miletić.
4. mjesto – Millenium Car Rental: Kristijan Čižek, Ivan Andreuci, Dado Pupo, Mateo Konsuo, Toni Vukojević i Vicko Mantalica.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana