Natrag
19.2.2019 22:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Hilton u akciji za djecu Doma Maslina

5.12.2013 @ 23:36 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Na kraju uspješne poslovne i brojnim događanjima bogate godine tim Hilton Imperiala odlučio je zahvaliti se svim sugrađanima.

Počelo je 4. prosinca sa tombolom za korisnike Doma za stare i nemoćne, a nastavlja se akcijom za djecu Doma Maslina. U predvorju hotelske recepcije smjestili su bor koji je između ukrasa i ornamenata našao mjesta za dječje želje.

Naime, djelatnici hotela obišli su djecu Doma Maslina i zamolili ih da napišu pismo sa Božićnim željama, a zatim te iste želje prenjeli na ceduljice i smjestili na bor.
– Pozivamo sugrađane da nam se pridruže u ispunjavanju dječijih želja kupnjom poklona ili donacijom novca kojim će se kupiti pokloni. Vrlo je jednostavno, odaberete ime i poklon te smjestite pod bor – detaljnije nam je objasnio Vlaho Margaretić, glasnogovornik ove hotelske kuće.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana