Hrvatska

‘HEROJ, A NE ZLOČINAC’ Facebook prepun komentara podrške Splićaninu osumnjičenom za ubojstva

'HEROJ, A NE ZLOČINAC' Facebook prepun komentara podrške Splićaninu osumnjičenom za ubojstva

Javnost ne pamti zločin kakav se dogodio u subotu u samom centru Splita.

Trostruko ubojstvo izazvalo je brojne reakcije građana na društvenim mrežama. Sudeći po komentarima, većina ih pruža podršku F.Z. koji je osumnjičen za tri ubojstva. Čak je i osnovana grupa na Facebooku ‘Filip Zavadlav HEROJ – A NE ZLOČINAC !!!’ koja je ove nedjelje popodne ugašena te je se na Facebooku više ne može pronaći. Međutim, vrlo brzo osnovana je nova naziva ‘PRAVDA ZA FILIPA’ u kojoj admini ističu kako se grupe podrške Filipu gase te kako je bilo potrebno pokrenuti novu. Masakr koji se dogodio u centru grada, neki građani smatraju i herojskim činom.

S druge strane, na današnjoj konferenciji za medije, Dražen Vitez, načelnik PU splitsko-dalmatinske istaknuo je kako je Split uspješan u borbi protiv zloupotreba kriminala i organiziranog kriminala. Nadodao je kako odgovor na organizirani kriminal ne može biti uzimanje pravde u svoje ruke, već zajedničko djelovanje institucija.

'HEROJ, A NE ZLOČINAC' Facebook prepun komentara podrške Splićaninu osumnjičenom za ubojstva 'HEROJ, A NE ZLOČINAC' Facebook prepun komentara podrške Splićaninu osumnjičenom za ubojstva 'HEROJ, A NE ZLOČINAC' Facebook prepun komentara podrške Splićaninu osumnjičenom za ubojstva 'HEROJ, A NE ZLOČINAC' Facebook prepun komentara podrške Splićaninu osumnjičenom za ubojstva

Pročitajte još

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist

Isplata povrata poreza počinje 2. svibnja

Dulist

NADZOR BRZINE Postavlja se 110 novih kućišta i skoro 40 kamera diljem Hrvatske

Dulist