Crna kronika

HEP: Suosjećamo s obiteljima stradalih kolega. Nastojat ćemo im biti pomoć i oslonac

HEP: Suosjećamo s obiteljima stradalih kolega. Nastojat ćemo im biti pomoć i oslonac

Sa žaljenjem javljamo da je večeras pronađeno beživotno tijelo trećeg radnika koji je 10. siječnja stradao u požaru u Hidroelektrani Dubrovnik – istaknuto je u priopćenju Hrvatske elektroprivrede u vezi tragičnog događaja u HE Dubrovnik.

-Duboko potreseni tragedijom koja je odnijela živote trojice naših kolega, svi u Hrvatskoj elektroprivredi iskreno suosjećamo s obiteljima stradalih. Naše su misli s njima. Nastojat ćemo im u vremenu koje slijedi biti pomoć i oslonac – naglasili su. Zahvaljuju članovima kriznog stožera, djelatnicima MUP-a, pripadnicima vatrogasnih postrojbi, Hrvatske gorske službe spašavanja, liječničkom osoblju i svim drugim službama, radnicima HEP-a i građanima dobrovoljcima ‘na iskazanom nadljudskom naporu u spašavanju i potrazi za nestalim radnicima’.

-Uzroci i okolnosti ovog tragičnog događaja bit će poznati po objavi rezultata istrage koju je provelo Županijsko državno odvjetništvo – zaključuju iz HEP-a.

Podsjetimo, danas oko 18 sati u odvodnom tunelu hidroelektrane Dubrovnik u Platu pronađeno je beživotno tijelo preostalog nestalog djelatnika Davora Pozniaka.

Pročitajte još

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist