Politika

HDZ UZVRATIO ‘Kristić dozvoljava bankomate, a buni se protiv njih?!’

HDZ UZVRATIO 'Kristić dozvoljava bankomate, a buni se protiv njih?!'

Iz Gradskog odbora HDZ-a uputili su priopćenje u kojem reagiraju na navode gradskog vijećnika Mara Kristića, a na temu bankomata. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

-Vijećnik MOST-a  Maro Kristić svojim je istupom o rješenju za sve brojnije bankomate unutar povijesne jezgre još  jednom pokazao kako ima dvostruka mjerila. Dok se s jedne strane brine oko „pošasti širenja bankomata“ i pritom ističe kako je na to ukazivao još prije godinu dana, s druge strane, kao član Upravnog vijeća Zaklade Blaga djela omogućio je postavljanje bankomata na samoj Placi (Stradunu).

Naime, prostor Blagih djela koji sada koristi knjižara Algebra, dobio je prva dva bankomata na glavnoj gradskoj ulici, a koji ne pripadaju bankama koje imaju svoje poslovnice na Placi. Radi se o tvrtki koja je posljednjih tjedana postavila čitav niz bankomata unutar zidina. No, Kristića nije zasmetalo kada su u akciju ‘okupacije’ Grada krenuli upravo od prostora Blagih djela, pa se nije usprotivio.

Nas u Hrvatskoj demokratskoj zajednici ne čudi ovakvo Kristićevo ponašanje. Istu metodologiju koristi i kod svih drugih istupa na Gradskom vijeću. Misleći, valjda, kako su svi u ovom Gradu slijepi pored očiju i gluhi pored ušiju.  Tako se pobunio protiv prodaje stanova u zgradi koja se tek treba graditi, a istu stvar i sam radi za neke druge trgovce nekretninama. Buni se protiv stanja u prostoru, a sam itekako ima prste u izmjenama prostornih planova, a sve kako bi on sam i njegovi prijatelji i partneri ostvarili najveći profit. Tako čitamo u medijima da je ‘borac za pravdu’ ostao nijem (suzdržan) na Vlahušićeve izmjene GUP-a i to samo zato što je i sam itekako imao koristi od toga. Dakle, naknadna pamet, dvostruka mjerila i borba za sitne osobne interese (uz nezaobilazno licemjerno pozivanje na javni interes) uobičajen su način političkog djelovanja Mara Kristića. Pa tako i ovaj put – stoji u priopćenju GO HDZ-a.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist