Politika

HDZ Konavle predstavio zamjenike

Novoizabrani Općinski odbor HDZ-a Konavle održao je svoju konstituirajuću sjednicu jučer na kojoj su, uz prethodno izabranog predsjednika Pera Ljubića, imenovana i dvojica zamjenika predsjednika.

Zamjenici predsjednika su Mato Đangradović i Mario Dimnić, tajnik je Ivo Banac, a rizničar Luka Pivčić. U Općinski odbor HDZ-a Konavle slijedom stranačkog Statuta, a sukladno svojoj funkciji, kooptirani su Luka Korda kao načelnik općine, Božo Martinović kao predsjednik Općinskog vijeća te Juraj Magud kao predsjednik kluba vijećnika HDZ-a Konavle.

Članovi odbora na konstituirajućoj sjednici usvojili su Političku deklaraciju HDZ-a Konavle, koja označava smjernice daljnjeg djelovanja stranke, a temelji se na principu da svi moraju biti u službi stranke te da nitko nema pravo ignorirati članove i podrediti stranku osobnim interesima.

Također, članovi odbora donijeli su odluku da će na prvoj slijedećoj sjednici, koja će se održati za nekoliko dana, donijeti odluku o HDZ-ovim predložnicima za lokalne izbore.
 
 

Pročitajte još

Kristić: Nisam u sukobu interesa, a bez institucija maske neće pasti

Dulist.hr

MASKE SU PALE? HDZ: Iza Kristićeve priče o Malom Stradunu stoji njegov obiteljski interes

Dulist

MARO KRISTIĆ Povezivanje Kalamote brodom Europa uvredljiva je gesta prema otočanima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija