DuList IN

HARRY POTTER U SPORTSKOJ DVORANI Velika produkcija plesnog studija 3V

Ove nedjelje u Sportskoj dvorani, s početkom u 20 sati, održat će se plesna predstava Plesnog studija 3V u kojoj će preko 200 plesača uvesti gledatelje u rasplesani svijet magije i čarobnjaštva. Rezultat je to cijelogodišnjeg rada brojnih i talentiranih plesača i plesačica.

Harry Potter, dječak koji je preživio, otkrit će istinu o sebi i svim tajnama koje svijet čarobnjaštva skriva.

Plesni studio 3v dolazi od latinskog izraza ‘Valeo, Valui, Valiturus’ što znači ‘Be strong, Have power, Be well’. Osnovan je kao udruga koja se bazira na promicanju plesnih disciplina u Dubrovniku, podizanju kvalitete života te promicanju tjelesne aktivnosti. PS 3v postoji deset godina pod vodstvom Viktorije Miletić i okuplja velik broj djece i mladih. Obrađuje se široka lepeza stilova poput hip hop, modern & contemporary, lyrical jazz, street jazz, breakdance, MTV style i dr. Uz mnogobrojne nastupe i humanitarne manifestacije, plesači sudjeluju i na raznim natjecanjima na kojima ostvaruju značajne rezultate.U posljednje tri godine sudjelovali su na natjecanjima u Hrvatskoj, Mađarskoj, Italiji, Češkoj, BiH,. a sa svakog od njih se vratili s izvrsnim rezultatima; preko 30 osvojenih pvih mjesta u kategorijama jazz, open, modern, lyrical, breakdance, hip hop i urban.

Pročitajte još

KAD SE VRIJEDNE RUKE SLOŽE U Josipovcu održana ’72 sata bez kompromisa’

Dulist

EMISIJA IM BROJI MILIJUNE GLEDATELJA Poznati glumac i komičar oduševljeni Dubrovnikom

Dulist

PUTOPIS MIE HUDOLETNJAK ‘Dala sam otkaz u restoranu i postala vodička za polarnu svjetlost’

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija