DuList IN

HALJINA S MOTIVOM GRADA Dubravka Šuica u genijalnoj kreaciji dvojca ELFS

HALJINA S MOTIVOM GRADA Dubravka Šuica u genijalnoj kreaciji dvojca ELFS

Humanitarna revija ‘Kreirano srcem’ održana je ove subote u Muzeju Mimara, a predstavljale su se nove odore Hrvatske turističke zajednice. Ideja osam mladih entuzijastica bila je, osim osmisliti uniforme za animatorice koje predstavljaju našu zemlju na turističkim sajmovima, dodati svemu humanitarnu komponentu.

Pokrovitelji revije odlučili su donirati dio financijskih sredstava udrugama ‘Dar’ iz Osijeka za djecu s autizmom i ‘Hrvatskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu – HURID’ iz Zagreba.

Kreacije su prepuštene u provjerene ruke sjajnog dizajenerskog dvojca ELFS, koji su kreirali haljine za promotorice, ali i izradili posebnu liniju svečanijih toaleta, koje su također sinoć predstavljene.

https://www.facebook.com/mestrovic/videos/10212783226641772/

Prije same revije od sponzora je prikupljeno 160 tisuća kuna. Također, od svake prodane ELFS-ove haljine iz posebne kolekcije dodatnih 300 kuna donirat će se istim udrugama.

Reviju je vodila Iva Šulentić, a svoj doprinos dalo je i 20 poznatih i uspješnih Hrvatica, koje su na pisti u najboljem izdanju predstavile ELFS-ove modele, piše Jutarnji, od blogerice Elle Dvornik, glumice Ane Gruice, novinarke Ane Muhar, preko najbolje hrvatske sprinterice Andree Ivančić, urednice Marije Pajić, plesačice i koreografkinje Larise Lipovac, do spisateljice Milane Vlaović i članice uprave Hanza Medije Ane Hanžeković… Mnogima od njih ovo je bio prvi izlazak na modnu pistu u životu, no nisu oklijevale isprobati nešto novo kako bi učinile dobro djelo.

Sasvim posebnu haljinu nosila je europarlamentarka Dubravka Šuica, i spremno pozirala u njoj – riječ je o zanimljivoj kreaciji s najljepšim motivom – onim dubrovačkih vizura.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist