Natrag
24.4.2019 14:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

HALJINA S MOTIVOM GRADA Dubravka Šuica u genijalnoj kreaciji dvojca ELFS

4.11.2018 @ 10:18 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

Humanitarna revija ‘Kreirano srcem’ održana je ove subote u Muzeju Mimara, a predstavljale su se nove odore Hrvatske turističke zajednice. Ideja osam mladih entuzijastica bila je, osim osmisliti uniforme za animatorice koje predstavljaju našu zemlju na turističkim sajmovima, dodati svemu humanitarnu komponentu.

Pokrovitelji revije odlučili su donirati dio financijskih sredstava udrugama ‘Dar’ iz Osijeka za djecu s autizmom i ‘Hrvatskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu – HURID’ iz Zagreba.

Kreacije su prepuštene u provjerene ruke sjajnog dizajenerskog dvojca ELFS, koji su kreirali haljine za promotorice, ali i izradili posebnu liniju svečanijih toaleta, koje su također sinoć predstavljene.

Hrvatska turistička zajednica predstavili su humanitarni događaj „Kreirano srcem“. Riječ je modnoj reviji kojoj je cilj predstavljanje novih službenih turističkih odora Hrvatske turističke zajednice, a povodom koje su njeni pokrovitelji odlučili donirati dio financijskih sredstava udrugama „Dar“ iz Osijeka za djecu s autizmom i „H rvatskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu – HURID“ iz Zagreba.Bravo, Dubravka Suica!💖💐

Gepostet von Rumi Mestrovic am Samstag, 3. November 2018

Prije same revije od sponzora je prikupljeno 160 tisuća kuna. Također, od svake prodane ELFS-ove haljine iz posebne kolekcije dodatnih 300 kuna donirat će se istim udrugama.

Reviju je vodila Iva Šulentić, a svoj doprinos dalo je i 20 poznatih i uspješnih Hrvatica, koje su na pisti u najboljem izdanju predstavile ELFS-ove modele, piše Jutarnji, od blogerice Elle Dvornik, glumice Ane Gruice, novinarke Ane Muhar, preko najbolje hrvatske sprinterice Andree Ivančić, urednice Marije Pajić, plesačice i koreografkinje Larise Lipovac, do spisateljice Milane Vlaović i članice uprave Hanza Medije Ane Hanžeković… Mnogima od njih ovo je bio prvi izlazak na modnu pistu u životu, no nisu oklijevale isprobati nešto novo kako bi učinile dobro djelo.

Sasvim posebnu haljinu nosila je europarlamentarka Dubravka Šuica, i spremno pozirala u njoj – riječ je o zanimljivoj kreaciji s najljepšim motivom – onim dubrovačkih vizura.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana