Natrag
21.2.2019 10:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

Hajdaš Dončić: Prodajemo Croatia Airlines!

23.4.2013 @ 19:52 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić izjavio je kako Croatia Airlines čeka – prodaja. Naime, u planu Vlade je prepustiti ju u privatne ruke.

Prema njemu, sindikati domaće aviokompanije moraju shvatiti delikatnost trenutka, Najavio je također kako je Vladi ipak cilj da Croatia airlines opstane, ističe u intervjuu za Dnevnik.hr.

Podsjetio je i kako je država dokapitalizirala CA s milijardu kuna, te najavio da će Vlada u prvoj fazi sanacije tvrtke nastaviti s restrukturiranjem.

– Naravno da ćemo paralelno uz to, uz procese koji već sada teku, u CA tražiti i nekog potencijalnog strateškog partnera. Ako on dolazi izvan EU, maksimalan udio će biti do 49 posto, ako on dolazi iz EU taj udio može biti i do 100 posto – istaknuo je ministar, koji smatra kako je ovo potez potez neophodan za sanaciju prezadužene državne blagajne.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana