Natrag
20.4.2019 22:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

Hajdarhodžić: Preustrojavamo tvrku

19.3.2012 @ 16:41 Andrea Falkoni Račić Aktualno
1;1

Podijelite:

Dubrovački ugostitelj Maro Hajdarhodžić, prodaje pizzeriju Mea Culpu i Tovjernu Maro u povijesnoj jezgri grada.

-Jednostavno je riječ o preustrojavanju unutar tvrtke. Odlučio sam prodati male objekte-potvrdio je za duList Maro Hajdarhodžić, dodavši kako i dalje Arsenal, Lokanda i Gradska kavana ostaju u njegovom vlasništvu. Za sada ne razmišljaju o nekoj novoj ponudi, istaknuo je:

– Ne stignemo sve, previše je posla i fokus nam je na većim objektima poput Lokande i Gradske kavane – dodao je. Također je opovrgao priče kako se na prodaju odlučio zbog financijskih problema.  
 -Nemam financijskih problema, ne znam  zašto to ljudi pričaju. Jednostavno nastavljamo sa većim objektima koji zahtijevaju više posla nego manji – naglašava i dodaje kako bi prodaja trebala biti realizirana početkom travnja:

-Ali nije još ništa potpisano. Prodaja je još uvijek u procesu-zaključio je Maro Hajdarhodžić koji za prodaju Tovjerne Maro i Mea Culpe pregovara s Mariom Zvonom,  vlasnikom objekta brze prehrane Tutto Bene u povijesnoj jezgri. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana