DuList IN

Grupa Silente rasprodala Mali pogon Tvornice!

Grupa Silente rasprodala Mali pogon Tvornice!

Grupa Silente rasprodala je Mali pogon Tvornice kulture, dva tjedna prije koncertnog datuma, tako da će se koncert u četvrtak, 21.11. održati u Velikom pogonu Tvornice!

Za bend je jučer stigla još jedna odlična vijest – njihov debitantski CD "Lovac na čudesa" najprodavaniji je album u Hrvatskoj, u tjednu od 28.10. do 3.11. (prema top listi Hrvatske diskografske udruge). Upravo će na koncertu u Tvornici 21.11. Silente premijerno odsvirati cijeli novi materijal.

Na meet & greetu u Aquarius Music Shopu družili su se s Tiborom Karamehmedovićem (solo gitara i vokal), Saninom Karamehmedovićem (bas gitara), Doris Kosović (vokal), Lorenom Milinom (violina i vokal) te Ivušom Gojanom (bubnjevi), kojima nije nedostajalo publike za potpisivanje, a i kreativnih prijedloga za autograme.

Album "Lovac na čudesa" u produkciji Nikše Bratoša, a pod okriljem Aquarius Recordsa i IDM Musica slušateljima predstavlja 13 pjesama, vokalno snažnu i prodornu glazbu koja nakon samo jednog slušanja ostaje još dugo u uhu. Silente je veliku pažnju pridobio već s prva dva singla i videospota –  "Terca na tišinu" (više od 513 tisuća pogleda) i "Još jednom" – koje je specijalno za Silente napravio glumac i redatelj Dejan Aćimović. Aktualni singl možete poslušati putem sljedećeg linka: "Molim te, zapiši".

 

http://youtu.be/uQjZ1lXJFdY

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist