Natrag
26.3.2019 21:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

Grupa Silente rasprodala Mali pogon Tvornice!

10.11.2013 @ 9:00 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

Grupa Silente rasprodala je Mali pogon Tvornice kulture, dva tjedna prije koncertnog datuma, tako da će se koncert u četvrtak, 21.11. održati u Velikom pogonu Tvornice!

Za bend je jučer stigla još jedna odlična vijest – njihov debitantski CD "Lovac na čudesa" najprodavaniji je album u Hrvatskoj, u tjednu od 28.10. do 3.11. (prema top listi Hrvatske diskografske udruge). Upravo će na koncertu u Tvornici 21.11. Silente premijerno odsvirati cijeli novi materijal.

Na meet & greetu u Aquarius Music Shopu družili su se s Tiborom Karamehmedovićem (solo gitara i vokal), Saninom Karamehmedovićem (bas gitara), Doris Kosović (vokal), Lorenom Milinom (violina i vokal) te Ivušom Gojanom (bubnjevi), kojima nije nedostajalo publike za potpisivanje, a i kreativnih prijedloga za autograme.

Album "Lovac na čudesa" u produkciji Nikše Bratoša, a pod okriljem Aquarius Recordsa i IDM Musica slušateljima predstavlja 13 pjesama, vokalno snažnu i prodornu glazbu koja nakon samo jednog slušanja ostaje još dugo u uhu. Silente je veliku pažnju pridobio već s prva dva singla i videospota –  "Terca na tišinu" (više od 513 tisuća pogleda) i "Još jednom" – koje je specijalno za Silente napravio glumac i redatelj Dejan Aćimović. Aktualni singl možete poslušati putem sljedećeg linka: "Molim te, zapiši".

 

http://youtu.be/uQjZ1lXJFdY

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana