Zanimljivosti

GREŠKA NA LETKU ZA I-RAČUN Čistoći plaćamo vodu?

GREŠKA NA LETKU ZA I-RAČUN Čistoći plaćamo vodu?

Otvorivši račune za usluge Čistoće Dubrovnik naši sugrađani su se ovih dana mogli zapitati – od kada Čistoći plaćamo vodu?! Naime, uz račune na adrese im je poslan i letak za ugovaranje usluge i-Račun.

– Poštovani, od 1. 10. 2014. godine svim korisnicima interneta, fizičkim osobama omogućit ćemo ugovaranje usluge i-Račun. Ugovaranjem usluge i-Račun primanje i plaćanje računa za vodu postaje brže i jednostavnije (…) – dio je teksta iz letka, s potpisom Vaša Čistoća, a u kojem je došlo do – greške!

Kako nam je rekao direktor Čistoće Pero Kaciga, greškom je u letku završilo ‘plaćanje računa za vodu’ te će se ista već idućeg puta ispraviti.

– Mislim da ljudi shvaćaju o čemu se radi. Zazvao je možda jedan čovjek koji se nasmijao i upozorio nas na grešku koju smo već ranije uočili – ističe Kaciga, dodavši kako je greška nastala u tiskari, gdje su vjerojatno imali neki sličan materijal pa je kopiranjem nastala greška.

– Ispričali su nam se, a sve će biti ispravljeno sljedeći put – rekao je direktor Pero Kaciga, naglasivši kako je iz Čistoće materijal poslan u redu budući da ‘nemaju dodirne točke u tom dijelu’.

Pročitajte još

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist

U SAMOSTANU U PRIDVORJU Preduskrsne radionice za djecu

Dulist