Natrag
25.4.2018 10:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

Grci ih ne žele, pa krenuli za Ježevo

5.7.2012 @ 15:42 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

– Emigranti su nešto iza 15 sati krenuli za Ježevo – kazao je za duList prvi čovjek županijskog kriznog stožera Frano Skokandić.

Dodao je kako su sada u rukama MUP-a, ali i kako im je daljnja sudbina nepoznata, budući da grčke vlasti nisu iskazale spremnost da ih prihvate natrag.

– Grčka opcija je otpala, očigledno ih nisu pristali primiti – kazao je Skokandić. Njihov boravak protekao je bez incidenata, izjavili su kako im je u Dubrovniku bilo "lijepo", a zadovoljstvo su iskazali i ljudi iz UNHCR-a.

Iz PU dubrovačko-neretvanske potvrdili su odlazak 66 stranih državljana iz Dubrovnika u Prihvatni centar za strance u Ježevu. Kazali su kako je u tijeku "intenzivna međunarodna policijska suradnja" u koju je uključen i Interpol, a sve s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana