Sport

GRAND PRIX ‘SV. MIHOVIL’ Mali plivači Juga vratili se s 15 medalja!

Nastupom u Šibeniku na mini Grand prix mitingu ‘Sv. Mihovil’ koji se održao proteklu subotu i nedjelju plivači Juga otvorili su novu natjecateljsku sezonu 2018./2019.. Jug je nastupio s 36 članova, a osvojili su ukupno 15 medalja od kojih su 5 zlatnih, 5 srebrenih i 5 brončanih.

Na mitingu je inače nastupilo ukupno 405 natjecatelja iz 21 kluba.

Osvajači medalja za Jug bili su: Mara Moretti (5), Vlaho Nenadić (5), Maro Šušić (4)i Marin Zeko (1).

U A kategoriji najuspješniji predstavnik bio je Juraj Barčot koji je osvojio dva četvrta mjesta u disciplinama 400 slobodno i 100 prsno.

U B kategoriji Vlaho Nenadić osvojio je ukupno pet medalja od kojih tri srebra i dvije bronce. Drugi je bio u disciplinama 400 slobodno, 100 slobodno i 200 leđno, a treći u disciplinama 200 mješovito i 100 prsno.

U C kategoriji kod plivačica najuspješnija je bila Mara Moretti koja je osvojila pet medalja od kojih tri zlatne i dvije brončane. Najbolja je bila u disciplinama 400 slobodno, 200 mješovito i 100 slobodno, a trećeplasirana u disciplinama 200 leđno i 100 prsno.

U C kategoriji kod dječaka najuspješniji je bio Maro Šušić koji je osvojio četiri medalje od kojih dva zlata i dva srebra. Najbolji je bio na 200 mješovito i 200 leđno, a drugoplasirani na 400 slobodno i 100 slobodno.

Brončanu medalju u istoj kategoriji osvojio je i Marin Zeko koji je bio trećeplasirani u disciplini 100 leđno. Osim toga bio je i četvrti na 200 leđno.

Korak do medalje u C kategoriji bio je i Marko Vuletić koji je osvojio dva četvrta mjesta u disciplinama 100 i 200 prsno.

U Šibeniku su nastupili: Juraj Barčot, Andrija Cetinić, Luka Curić, Marko Čurlin, Bruno Damić, Luka Gvozden, Borna Jelčić, Leon Kekez, Ivan Kristović, Lukša Krstulović, Matija Luetić, Karlo Marinović, Matej Marković, Filip Miletić, Vlaho Nenadić, Marko Obradović, Ivan Radonić, Lovro Stanković, Toni Šarić, Maro Šušić, Lukša Tešanović, Bruno Tošović, Marko Vuletić, Ivan Zeko, Marin Zeko, Roko Zvone, Marta Lukšić, Patricija Maleš, Paula Miloslavić, Petra Rudinović, Zita Tolj, Paula Damić, Mara Moretti, Nika Ogresta,Žana Šmit.
Jugaši su u Šibeniku nastupili su pod vodstvom trenerice Matiane Staničić i trenera Ivana Bilića.

Sljedeće natjecanje za Jugaše je Jadran grand prix koje će se održati u Šibeniku od 27. do 28. listopada, a nastupit će kategorije mlađih seniora, juniora i mlađih juniora.

Pročitajte još

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 4. kola!

Dulist

LEN LIGA PRVAKA Minimalan poraz Jugaša u Pireju

Dulist

NAJUSPJEŠNIJA SEZONA BK DUBROVNIK Barbara Janičić juniorska viceprvakinja Hrvatske

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija