Politika

GRADSKO VIJEĆE Tko su novi članovi upravnih vijeća ustanova u kulturi?

GRADSKO VIJEĆE Tko su novi članovi upravnih vijeća ustanova u kulturi?

Mario Tevšić na osobni je zahtjev razriješen dužnosti ravnatelja JU Rezervat Lokrum, a uz jedan suzdržan glas za vršiteljicu dužnosti ravnateljice do izbora novog ravnatelja imenovana je Marija Crnčević, ali najduže na vrijeme od godinu dana.

Vijećnici su također razriješili i imenovali članove upravnih vijeća javnih ustanova u kulturi, no u nekim vijećima potvrđene su iste osobe iz razloga kako bi svima mandat istekao u isto vrijeme.

Upravno vijeće Doma Marina Držića napušta Pero Vićan, a imenuju se Pavo Jančić (koji je ranije i razriješen) i Fehim Vukotić. U Upravnom vijeću Dubrovačkog simfonijskog orkestra zapravo nema promjena te članovima ostaju Ivana Njavro i Đelo Jusić.

Linđo napušta gradski vijećnik Pero Milković, a ponovno je potvrđen dr. Nikša Bukvić, dok je novoimenovani član Luko Brailo. U Kinematografima se razrješuju Mia Njavro i Ante Damić, a imenuju Marko Radić i Petra Dragojević.

Upravno vijeće Dubrovačkih ljetnih igara napušta Srđana Cvijetić, dok je mandat potvrđen dr. Damiru Čokljatu, a novim članom imenovan je Karlo Gjurašić.

Iz Upravnog vijeća Kazališta Marina Držića izlaze Silvija Petrlić Saltarić, Katija Falkoni Pedrini i Đuro Market, a imenovani su Karlo Krijes i Vesna Babarović te ponovno Đuro Market.

U upravnom vijeću JU Športski objekti razriješeni su Srđan Vrtikapa, Matko Munitić, Davor Jančić i Gordan Špero, a imenovani su Nebojša Stojčić, Đuro Musladin, Gordan Špero i Matko Munitić.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist