Grad

GRADSKO VIJEĆE ‘Tanak’ dnevni red, s čim će nas iznenaditi?

GRADSKO VIJEĆE 'Tanak' dnevni red, s čim će nas iznenaditi?

Na dnevni red 11. sjednice Gradskog vijeća, koja se ima održati u srijedu 16. svibnja, uvršteno je ukupno dvanaest točaka, što je višestruko manje od prosjeka.

Naime, uz neizostavnu točku vijećničkih pitanja, ako isključimo točke vezane za promjene u vijećničkim klupama, uvršteni su tek Prijedlog zaključka o donošenju Plana gospodarenja otpadom Grada Dubrovnika za razdoblje od 2018. – 2023. godine, Prijedlog godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Dubrovnika za 2017. godinu te Prijedlog zaključka kojim se regulira sklapanje Sporazuma o međusobnim pravima i obvezama između Ministarstva hrvatskih branitelja i Grada Dubrovnika.

Naravno, poznavajući način rada u Gradskom vijeću, do srijede će se lista točaka podebljati, a sigurno će i gradske vijećnike dio posla dočekati na klupama.

Na primjer, odluka o imenovanju ravnatelja Javne ustanove u kulturi Foklorni ansambl Linđo, za što je predložen trenutni v.d. Vlaho Kljunak, ili pak odluka o imenovanju ravnateljice Javne ustanove u kulturi Kazalište Marina Držića, gdje bi vijećnicima trebala biti predložena Lidija Crnčević.

Uz to, iz Gradske uprave DuListu je najavljeno kako su za ovu sjednicu planirane i Izmjene i dopune Proračuna za 2018. godinu, u kojem bi između ostalog trebala biti osigurana sredstva za izradu nove prometne studije.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist