Natrag
18.2.2019 12:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Gradski vijećnici ‘utvrđuju gradivo’ o UPU Srđa

25.7.2013 @ 12:51 Baldo Marunčić Aktualno
6;6

Podijelite:

U Gradskoj vijećnici u tijeku je predstavljanje Urbanističkog plana uređenja platoa Srđa, ali samo gradskim vijećnicima.

Prilika je to da se gradski vijećnici još jednom upoznaju s detaljima ovog dokumenta, koji će se naći na dnevnom redu 2. sjednice Gradskog vijeća u utorak, 30. srpnja, ali i da iskoriste mogućnost postavljanja pitanja izrađivaču UPU-a i ulagačima.

Inače, u Gradsku upravu prvo je u 9.27 došao prokurist Razvoj Golfa Ivan Kusalić, koji je pred zgradom prethodno pričekao Maju Madirazzu iz tvrtke URBOS, inače izrađivača UPU-a. Gradski vijećnik HSU-a Ivo Jadrušić stigao je deset minuta kasnije. Dvije minute potom stigao je i gradski vijećnik NL Srđ je Grad Igor Miošić, kojeg je na kavi u Gradskoj kavani čekala njegova kolegica s liste Mariela Marković.

Gradski vijećnici HDZ-a Dubravka Marunčić i Mario Obuljen u Gradsku upravu pristigli su tri minute nakon 10 sati, a SDP-ovci Božidar Memed i Tatjana Šimac-Bonačić u 10 sati i 11 minuta. U Gradskoj upravi su i Olga Muratti (SDP), Antun Pravedan i Matija Čale Mratović(HNS) i Ivan Viđen (NL Srđ je Grad), kao i gradonačelnik Vlahušić.

Na kavi u Gradskoj kavani pronašli smo i Laburista Matka Bupića, koji je nazočio sastanku na temu gradskih mira, ali mu sastanak o UPU očito nije bio zanimljiv.
– Meni taj sastanak ne treba jer sam se odavno o svemu relevantnom informirao – kazao nam je Bupić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana