Grad

Gradski oci u posjetu domovima i Josipovcu

Gradski oci u posjetu domovima i Josipovcu

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić i njegova zamjenica Tatjana Šimac Bonačić tradicionalno su obišli gradske domove za starije i nemoćne, dok su zamjenik gradonačelnika Željko Raguž i pročelnik Marko Miljanić posjetili štićenike Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe Maslina i Centra za rehabilitaciju Josipovac.

Prigodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana, gradonačelnik Vlahušić i zamjenica Šimac Bonačić posjetili su i darovali štićenike doma Termoterapija u Mokošici, Doma za starije i nemoćne Dubrovnik, te doma Domus Christi u staroj gradskoj jezgri.

Susreti su prošli u veselju i uz svirku i božićne pjesme. Gradonačelnik Vlahušić svima je poželio sretne blagdane, puno zdravlja i veselja i poručio da će se opet vidjeti sljedeće godine. Posebno se zahvalio osoblju koje se vrijedno i strpljivo brine o svim štićenicima.

U Mokošici su posjetili i prostorije kluba umirovljenika, gdje su se susreli s predsjednicom Udruge Matice umirovljenika Dubrovnik – podružnica Mokošica Ljubicom Hajdić i brojnim umirovljenicima koji su upriličili blagdanski domjenak.

Zamjenik Raguž i pročelnik UO za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Marko Miljanić svojim su posjetom obradovali štićenike Doma Maslina i Centra za rehabilitaciju Josipovac. Čestitali su im nadolazeće blagdane, a u znak zahvalnosti priređen im je prigodni program.

Tekst/Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist