Grad

Gradski oci u posjetu domovima i Josipovcu

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić i njegova zamjenica Tatjana Šimac Bonačić tradicionalno su obišli gradske domove za starije i nemoćne, dok su zamjenik gradonačelnika Željko Raguž i pročelnik Marko Miljanić posjetili štićenike Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe Maslina i Centra za rehabilitaciju Josipovac.

Prigodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana, gradonačelnik Vlahušić i zamjenica Šimac Bonačić posjetili su i darovali štićenike doma Termoterapija u Mokošici, Doma za starije i nemoćne Dubrovnik, te doma Domus Christi u staroj gradskoj jezgri.

Susreti su prošli u veselju i uz svirku i božićne pjesme. Gradonačelnik Vlahušić svima je poželio sretne blagdane, puno zdravlja i veselja i poručio da će se opet vidjeti sljedeće godine. Posebno se zahvalio osoblju koje se vrijedno i strpljivo brine o svim štićenicima.

U Mokošici su posjetili i prostorije kluba umirovljenika, gdje su se susreli s predsjednicom Udruge Matice umirovljenika Dubrovnik – podružnica Mokošica Ljubicom Hajdić i brojnim umirovljenicima koji su upriličili blagdanski domjenak.

Zamjenik Raguž i pročelnik UO za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Marko Miljanić svojim su posjetom obradovali štićenike Doma Maslina i Centra za rehabilitaciju Josipovac. Čestitali su im nadolazeće blagdane, a u znak zahvalnosti priređen im je prigodni program.

Tekst/Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

Postavljena nova javna rasvjeta na dijelu Šetališta kralja Zvonimira

Dulist

FRANKOVIĆ IMA RECEPT Uklonit će se svi bankomati koji ne budu imali odobrenje konzervatora

Dulist

IGOR LEGAZ APELIRA ‘Prve skalice’ na kupalištu Gjivović nisu sigurne za izlazak iz mora

Dulist